Sâmbătă, la Galda de Jos, Industria – FC Avrig | Trupa lui Paul Ciucă, întâlnire cu cunoștințe mai vechi ale fotbalului din județ

La primul joc din 2018 pe “iarba verde” de acasă, sâmbătă, 17 martie, de la ora 15.00, Industria are parte de un adversar incomod, nou-promovata FC Avrig ce s-a întărit serios în pauza competițională. Formația din Sibiu a dat lovitura cu atacantul Adrian Cîrstean (fostul golgheter al Metalurgistului Cugir), împrumutat de la AFC Hermannstadt, alături de Lăcău și An. Stanciu, pe lista de achiziții aflându-se ex-uniristul Bratima (Păltiniș Rășinari), dar și G. Tănase, I. Bărculeţ, Stelea, veniți de la Măgura Cisnădie, ce au evoluat în trecut la Euro Șpring sau ASC Pianu, în Liga a IV-a.

*Cîrstean, în distribuția sibiană

În tabăra găldeană sunt destule probleme: Apetri (a recidivat întinderea musculară), Dup (suspendat), Mattias (nerezolvat transferul), juniorii Bedelean și D. Sîrbu (incerți, se speră în recuperarea lor). “Datele problemei sunt total schimbate comparativ cu toamna! Întâlnim un adversar mult schimbat în bine, cu un moral bun, mai puternic decât în prima parte a campionatului, prin cele șase – șapte transferuri. Tocmai acest aspect ne obligă să intrăm concentrați și să facem tot ne ne stă în putință pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, mai ales că este primul joc din 2018 în fața publicului din Galda”, a punctat antrenorul Paul Ciucă. Dacă pe terenuri străine, Industria este campioana deplasărilor din eșalonul terț, cu 20 de puncte strânse, nu la fel de bine se descurcă conjundețenii acasă, unde au un golaveraj negativ (9-11) și un bilanț echilibrat (victorii, remize și înfrângeri, în număr egal, câte două).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...