Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, la Draşov se deschide Complexul turistic Salonti: piscine, terenuri de tenis, restaurant, discotecă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 30 iunie, la Draşov (comuna Şpring) se deschide Complexul turistic Salonti, investiţie de peste 2 milioane de euro în turism, cea mai mare şi mai importantă din judeţul Alba şi din zonă.

Complexul dispune de trei piscine cu apă sărată (fosfato-ioduroasă) de o calitate superioară celei de la Ocna Mureş şi Geoagiu, trei terase, restaurant, pensiune (cu 15 camere), terenuri de tenis, fotbal şi discotecă în aer liber. Programul de funcţionare de la ora 8.00 la 20.00, iar de la orele 22.00 la 4.00 club în aer liber cu discotecă şi tot „tacâmul” necesar. Preţul de intrare 15 lei pe zi.

Sâmbătă de la ora 10.00, vor începe manifestările de deschidere, iar pe tot parcursul zilei vor avea loc diverse spectacole ce se vor încheia în noapte cu focuri de artificii. Complexul se întinde pe 26 de hectare şi va cuprinde, în final şi trei lacuri pentru pescari amatori precum şi alte dotări turistice. Proprietarul complexului este domnul Călin Salonti, căruia îi dorim o afacere cât mai prosperă şi pe care îl felicităm pentru că a reuşit să creeze un paradis turistic la Draşov! (G.C.)

Comuna Draşov este situată lângă Cunţa, la circa 30 de km de Alba Iulia. În perioada interbelică a făcut parte din plasa Miercurea Sibiului, în cadrul judeţului Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea