Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sâmbătă, la Alba Iulia, meciuri de futsal în Liga 1 Acerbis | Student Sport Alba Iulia, locul trei la turneul de la Sf. Gheorghe

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, 1 februarie, în Sala de Sport a Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, se dispută 5 întâlniri de futsal feminin, contând pentru Liga 1 Acerbis. Sunt 5 echipe participante, între care două formații din Alba: Școala Gimnazială Câmpeni și Student Sport Alba Iulia.

Dar iată programul zilei: Școala Gimn. Câmpeni – Luca Brașov (ora 14.30), Raisa Timișoara – Student Sport Alba Iulia (ora 15.30), Csikszereda Miercurea Ciuc – Șc. Gimn. Câmpeni (ora 16.30), Luca Brașov – Raisa Timișoara (ora 17.30), Csikszereda Miercurea Ciuc – Student Sport Alba Iulia (ora 18.30). Menținonăm că în primul joc din această competiție gruparea din Cetatea Marii Uniri a învins net, 11-0, echipa din Munții Apuseni.

*Jucătoare la națională și premii individuale

Student Sport Alba Iulia este înscrisă în întrecerile organizate de AJF Alba, activând și la nivel național, fiind lider al seriei a 3-a din Liga a 3-a. Echipa pregătită de Cătălin Costea se mândrește cu faptul că două jucătoare, Antonia Ciulea și Denisa Chirilă, au fost convocate la lotul României Under 19. De asemenea, Nicoleta Adam a cucerit premiul de cel mai bun portar la Sf. Gheorghe, competiție unde Student Sport Alba Iulia s-a clasat pe locul al treilea.

La a 9-a ediție a respectivului turneu, organizat de Asociația Sepsi 08 Sf. Gheorghe în Sala “Haromszek Kupa”, echipa albaiuliană s-a duelat, în prima fază, în grupa A, cu Luca Brașov (campioana României la futsal), Vasas Femina (câștigătoarea Cupei României) și Celta Brașov (componentă a Ligii a 3-a). Dar iată rezultatele obținute: 0-5 cu Luca Brașov, 5-1 cu Vasas Femina (goluri Denisa Chirilă – 4, Maria Constantinescu), 3-0 cu Celta Brașov (au înscris Antonia Ciulea și Denisa Chirilă – dublă); *semifinală: 2-3 după loviturile de departajare (1-1, gol Antonia Ciulea), cu Sepsi OSK; *finala mică: 2-1 cu Raisa Timișoara (fosta campioană la futsal), goluri semnate de Antonia Ciulea. Cel mai bun portar a fost desemnat Nicoleta Adam, care a cucerit al treilea trofeu individual consecutiv.

“Sunt mândru de fete, am demonstrat și la acest turneu că devenim o forță, prin faptul că ne-am duelat cu echipe ce au cucerit trofee naționale. Prin pregătire constantă, prezență și concentrare la antrenamente, rezultatele nu vor întârzia să apară. Le mulțumesc jucătoarelor pentru pasiune și devotament, sunt sigur că vom reuși să realizăm lucruri minunate dacă credem în noi. Dacă pierdem, eșecul ne enervează la culme, ne motivează în mod pozitiv, în ideea de a munci mai mult, pentru a deveni mai buni. Ușor ușor, Nicoleta Adam devine o certitudine și se transformă, din acel copil începător, într-un portar de mare valoare. Dorim să invităm și alte fete să practice fotbalul, facem înscrieri pentru grupa de junioare, dar și pentru echipa de senioare, nu contează vârsta, importantă este plăcerea de a practica fotbalul”, a transmis antrenorul Cătălin Costea.

În acest context precizăm că reprezentanții Student Sport transmit “La mulți ani”, pe această cale, jucătoarei Georgiana Alexandra Neghiu, omul bun la toate, implicat în ascensiunea clubului încă de la înființare, sportivă care luni, 3 februarie, își va aniversa ziua de naștere, un moment de sărbătoare pentru clubul din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Energia Săsciori, primul eșec din retur, la Stremț | Victorii externe pentru Inter Unirea și Hidro Mecanica Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 26-a a Ligii 4 se remarcă acel 32-0 realizat de Performanța Ighiu, un scor record cu „lanterna roșie”. Voința Stremț a produs primul eșec din retur pentru Energia Săsciori, în final marcând și portarul Dragoș Pop. Liderul CIL Blaj a învins 13-0 pe CS Zlatna. Spicul Daia Română s-a impus în prelungiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea