Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sâmbătă, Cupa Mulhbach, la Sebeş în Arini: Tenis de câmp pentru băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În municipiul Sebeş se va desfăşura a VIII-a ediţie a „Cupei Mulhbach” la tenis de câmp rezervată copiilor de 10, 12 şi 14 ani, băieţi şi fete. Competiţia urmează să se desfăşoare la Baza Sportivă din „Arini” în data de 31 august, dacă consilierii locali ai municipiului Sebeş vor aproba proiectul de hotărâre în şedinţa ordinară de joi.

La această competiție vor participa sportivi din toată țara, iar punctele acumulate vor contribui la întocmirea clasamentului general pe categorii de vârstă realizat de comisia de Competiții a Federației Române de Tenis.

Pentru realizarea evenimentului Clubul Sportiv MOVA solicită Primăriei municipiului Sebeş suma de 7.000 lei. „Pentru buna desfășurare este nevoie de următoarele cheltuieli: promovare (presă, afișe), taxă licență, apă plată, mingi tenis, diplome, cupe , plachete, premii, indemnizație arbitru F.R.T, obiecte sportive (tricouri, șepci), în valoare totală de 7.000 de lei conform facturii furnizorilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea