Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sâmbătă, 9 mai 2015, puteți redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, într-o atmosferă de basm, creată la Festivalul Luminii, de cercetașii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul Luminii, un eveniment deosebit de spectaculos, realizat de cercetașii Centrului Local ”Axente Sever”, din Alba Iulia, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19.00, în zona Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Organizatorii promit ”un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosfera unică, creată timp de 3 ore”.

11188442_917247525004230_7934724065532898421_nLa fel ca la edițiile anterioare, participanții vor fi așteptați cu mii de candele strălucitoare, în cutiuțe de hârtie (gulguțe) confecționate manual, activităţi de tip atelier (workshop), muzică folk și multe alte surprize, expoziții de desene și fotografii.

Vrem să vă ajutăm să descoperiți cât mai multe din lucrurile mărunte care vă fac viața mai frumoasă. Așa că, vă propunem o mică provocare. Lăsați deoparte tot ce știți și pregătiți-vă pentru o nouă aventură. Vă invităm să descoperiți minunata lume a cărților. Aduceți cu voi la Festival o carte care v-a entuziasmat și puteți lua oricare alta la schimb, o carte care sperăm să vă impresioneze. Tot ce trebuie să faceți este să aduceți o carte împachetată în hârtie, astfel încât să nu se vadă titlul și autorul, și vă invităm să lăsați și un mesaj pe un post-it sau chiar pe hârtie, pentru viitorul posesor al cărții. Schimbul va avea loc in timpul Festivalului”, transmit cercetașii albaiulieni.

Centrul nostru local a pornit în 5 octombrie 1994 ca o iniţativă a unui grup de tineri munţomani mânaţi de pasiunea pentru cărări mai mult sau mai puţin bătătorite. La 20 de ani de la înfiinţare, centrul nostru local îşi continuă misiunea de a face educaţie pentru viaţă prin dezvoltarea tinerelor caractere şi îşi poartă în continuare copiii pe munte învăţându-i cum să lase lumea un pic mai bună decât au găsit-o. Cu toate că timpul a trecut cu experienţe peste organizaţie, noi întinerim cu fiecare tabără si festival pe care le organizăm, însă nu fără a deprinde învăţăturile necesare. Iar pentru că dorim ca ceea ce facem să aibă un impact şi în comunitatea din care facem parte încercăm din 2010 să organizăm Festivalul Luminii pentru a oferi oamenilor şansa de a vedea familia noastră cercetăşească dar şi pentru a-i îndemna să se bucure de lucrurile mărunte din vieţile lor, lucruri pe care noi le savurăm din plin cu fiecare ocazie. Suntem în prezent la a 6-a ediţie de Festivalul Luminii şi sperăm ca avântul nostru să nu se oprească aici”, a spus reprezentantul cercetașilor din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea