Sâmbătă, 16 noiembrie: ,,Bucuriile Toamnei”, la Centrul Cultural Cugir. Spectacol de muzică folk cu Andrei Păunescu și… Trupa ,,Totuși”

Paul Voicu - Primar 2020

Sala de spectacole a Centrului Cultural Cugir va găzdui sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18.00, o seară de muzică folk intitulată generic: ,,Bucuriile Toamnei”.

Evenimentul îl are cap de afiș pe cunoscutul folkist Andrei Păunescu, alături de care va concerta Trupa ,,Totuși”, precum și cantautorul albaiulian Silvan Stâncel. După cum se știe, Trupa ,,Totuși” este în mare parte legată de evoluția Cenaclului Flacăra , formația fiind nelipsită în cadrul nenumăratelor turnee prin țară și străinătate ale Cenaclului începând cu 1983.

ELIT

Alaturi de ei regăsim folkiștii locali: Vasile Palfi, Carmen Sulincean și grupurile folk ,,Aprentis” și ,,Anotimpuri”. ,,Vă invităm să prelungim frumusețea toamnei din acest an, pe toți iubitorii de muzică de calitate și dorim să luați parte în număr cât mai mare la acest eveniment de excepție”, este mesajul adresat publicului, de către directorul general al Centrului Cultural, Diane Dobrean.

Potrivit organizatorilor, costul unui bilet de intrare este de 10 lei și sunt puse în vânzare la Centrul Cultural Cugir.

Mihail David - 2020

Informatii si rezervări se pot obtine la numarul de telefon 0258755767.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...