Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„Salvaţi fotbalul amator” din judeţul Alba – petiţie propusă de Olimpia Aiud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După încetarea parteneriatului cu CJ Alba, Olimpia Aiud a propus petiţia „Salvaţi fotbalul amator”

Primăvara se anunţă delicată pentru echipele din judeţ, participante în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba. Se ştie că în acest an parteneriatul dintre CJ Alba şi AJF Alba nu a mai fost prelungit, iar principalele afectate sunt echipele de copii şi juniori din judeţ, obligate la chetuieli suplimentare în retur, pentru plata arbitrajelor. Reprezentanţii „fotbalului mic” din Alba susţin că viitorul fotbalistic este în pericol, estimându-se retrageri, o reducere drastică a numărului de echipe şi o restrângere substanţială a activităţii.

• Se decide duminică, în Adunarea Generală a AJF
Zilele trecute, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, a avut loc o întâlnire la care au fost prezenţi reprezentanţSorin Corpodean presedinte AJF Alba 99ii formaţiilor angrenate în competiţiile de copii şi juniori, subiectul de discuţie fiind reprezentat de continuarea campionatelor după încetarea parteneriatului cu Consiliul Judeţean Alba. Astfel, juniorii E vor disputa partea secundă începând cu 1 martie 2015 la baza sportivă Winner’s Club Ţălnar din Alba Iulia, iar până pe 22 februarie, dată la care este programată Adunarea Generală a AJF Alba, restul formaţiilor, juniori B1, C sau D vor trebui să anunţe dacă vor continua, sau nu, competiţiile în care sunt angrenate. În contextul recesiunii care se anunţă, Clubul Sportiv Olimpia Aiud a propus la şedinţa organizată de AJF Alba cu reprezentanţii echipelor de copii şi juniori, iniţierea de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a unei petiţii “Salvaţi Fotbalul Amator”, semnată de practicanţii acestui sport din judeţul nostru, familiile acestora şi alte persoane interesate de acest subiect.

Consilierii judeţeni, indiferent de culoarea politică, trebuie să conştientizeze că au făcut o greşeală prin faptul că nu au continuat parteneriatul cu AJF Alba. Erau poate cei mai bine investiţi bani ai contribuabililor din judeţ, în creşterea sănătoasă şi armonioasă a unui mare număr de tineri din judeţ”, se arată în comunicatul remis de formaţia din municipiul aiudean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea