Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Salbă de medalii pentru dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia, la Campionatul Național de Clase

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele trecute, Brașovul a devenit capitala dansului sportiv românesc, cu prilejul Campionatului Național de Clase, concurs în care s-au duelat cele mai pregătite perechi din țară.

Dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia au reușit rezultate excelente sub Tâmpa, un palmares de apreciat, cu trei titluri de campioni naționali la Clasa E, dar de vârste diferite; două distincții de vicecampioni naționali, la Clasa D și C, de vârste diferite; două clasări pe locul al treilea, finaliști la trei categorii și alte trei calificări în semifinale.

Au fost două zile de foc, pline de andrenalină, dar și cu speranțe că ceea ce am muncit și perfecționat până acum reprezintă direcția corectă și va fi răsplătit cum se cuvine! Lucru ce s-a și întâmplat și suntem extrem de fericiți și recunoscători! Ani, luni, zile întregi, ore nesfârșite, minute copleșitoare pentru, da!, un minut și treizeci de secunde, interval în care trebuie să fii cât mai aproape de un dans bun, foarte bun, excelent sau genial, însuflețit și de o doză de nebunie proprie! Căci da, dansatorii nu sunt doar sportivi, ci și artiști!”, a declarat Bianca Ionescu, antrenor al clubului “Life is Dance”.

Rezultatele la Campionatul Național de Clase:

*campioni naționali la Clasa E, 12-13 ani, David Orzeiu și Ioana Țipțer; locul 6, Flavius Giosan și Giulia Suardi;

*campioni naționali la Clasa E, 14-15 ani, Bogdan Dobra și Beatrice Urs; locul trei, Ionuț Vîrciu și Alexia Sabău;

*campioni naționali la Clasa E, 16-18 ani, Robert Pitea și Diana Dicu;

*vicecampioni naționali, la Clasa C, 14-15 ani Standard, Kevin Suardi și Daria Corpade; *vicecampioni naționali, la Clasa D, 16-18 ani Standard, Bogdan Balea și Diana Tima; *locul 3, la Clasa E Standard ,16-18 ani, Robert Pitea și Diana Dicu; *locul 4, la Clasa C, 14-15 ani, Latino, Mirel Moroșan și Lorena Mondoc; *locul 5, Clasa C, 16-18 ani Latino, Răzvan Morancea și Ariana Marcu; *semifinale: Filip Stanciu și Gabriela Țipțer, locul 8 la Clasa D, 14-15 ani; Bogdan Balea și Diana Tima, locul 8 la Clasa D, 16-18 ani Latino; Lukas Orzeiu și Maya Urs, locul 10 la Clasa E, 10-11 ani.

În același timp, la Belgrad s-a disputat o competiție internațională de anvergură, unde România a fost reprezentată de o pereche de la “Life is Dance”, Vlad Dragomir și Adriana Tudor. Astfel, la WDSF World Open (NS) Adult Standard a fost o clasare pe poziția a 30-a, iar la Rising Stars Standard, pe locul al 9-lea.

Felicitări din suflet și mulțumiri tuturor celor care ați crezut și credeți în noi. Părinții care doresc să-și îndrume copiii spre un sport sănătos și elegant pot să apeleze la clubul de dans «Life is Dance» unde premisele să ajungi campion sunt mari”, a încheiat Bianca Racolța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea