Rămâi conectat

Politică Administrație

Salariul minim pe economie va crește, imediat după învestirea noului guvern, de la 1.250 la 1.450 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, că salariul minim pe economie va crește, imediat după învestirea noului guvern, de la 1.250 de lei la 1.450 de lei.

salariu„Imediat după învestirea noului Guvern vom crește salariul minim pe economie de la 1250 de lei la 1450 de lei. Vom elimina contribuțiile de sănătate pentru toți pensionarii. Pensiile mai mici de 2.000 de lei vor fi scutite de impozitul pe venit. Vom anula HG 800/2016 și vom adopta o HG ce va duce la ieftinirea medicamentelor care și-au pierdut patentul, în medie cu 35%. Vom aloca resursele necesare pentru demararea programului în ceea ce privește hepatita C, F3 (gradul de fibroză 3)”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, a adăugat el, „bursele studențești vor crește de la o alocare de 86 de lei/student, cât este astăzi, la 201 lei/student pentru fiecare universitate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea La Teiuș continuă lucrările de modernizare a străzilor. Zilele acestea se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea, au anunțat reprezentanții primăriei. Citește și: FOTO: „Polivalenta de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea