Rămâi conectat

Curier Județean

Șahiștii albaiulieni George Ileană și Mihnea Costachi sunt premiați de administrația locală cu câte 1.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

sedinta clConsilierii locali din Alba Iulia au aprobat, vineri, premierea șahiștilor Gheorghe Ileană și Mihnea Costachi, pentru rezultatele deosebite obținute la competiții internaționale. Cei doi elevi vor primi câte 1.000 de lei.

Reamintim că George Ileană, în vârstă de 13 ani, elev la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, a reușit să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia, care s-a desfășurat în perioada 26 noiembrie – 4 decembrie a.c. El a câștigat locul I, la categoria 12-14 ani, reușind să se facă remarcat dintre 500 de concurenți din 27 de țări.

La rândul său, șahistul Mihnea Costachi, de la CSU Alba Iulia, și-a adăugat încă un trofeu la bogatul palmares pe care deja îl are – a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Șah pentru juniori, desfășurat în Africa de Sud. El a obținut 8,5 puncte din 11 posibile și s-a clasat pe locul 3, din aproape 100 de participanți la categoria de vârstă sub 14 ani, la egalitate cu un jucător din Iran.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea