S.C. SALPREST S.R.L. Alba lulia

Face un apel către locatarii care fac parte din Asociaţiile de Proprietari din localităţile Sebeş, Ocna Mureş şi, în special, cele din Alba lulia, să intervină pe lângă administratorii asociaţiilor de proprietari din care fac parte pentru a plăti serviciul de colectare a deşeurilor menajere.
Îi conştientizăm pe această cale pe beneficiarii serviciului de salubrizare că nu este normal ca societatea să le presteze servicii iar aceştia să nu le plătească.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

dolfi 19 septembrie 2011 at 20:11

care-i treaba prieteni ? nu va mai ajung banii? Pai parca nu de multa vreme erati foarte fermi in pozitii ca nu mai ridicati gunoiul, etc,etc. Ce se intampla?

123 19 septembrie 2011 at 20:55

poate a mai ceru hava ceva maruntis de zeci de mii de euro si constantinescu nu mai are de unde sa ii dea

rizea 20 septembrie 2011 at 8:27

Poate nu ajung banii pt a plati taxele la autoturismele de epoca si lux ale proprietarului firmei.
Dar cum naiba ai castigat ma frate dreptul de a colecta GUNOAIELE ? Ai participat cumva le vreo licitatie la Alba Iulia ? Uite ca la Aiud, unde s-a tinut licitatie pt acest serviciu ai pierdut pt ca alte firme au tarife mult mai mici. Daca s-ar tine licitatii NU AI MAI CASTIGA NICAIERI !
La Sebes cara gunoiul si altii si au tarife mai mici!
Oare de ce nu mai pot plati oamenii serviciile voastre ? Pt ca la gunoi si apa in judetul asta tarifele sunt stabilite de catre consilierii POLITICI, care aproba tarifele CERUTE de catre prestatori, fara a avea vreun fundament de majorare si fara ca acesti alesi sa analizeze corect solicitarile acestor prestatori.
ASTA ALEGEM, ASTA PLATIM !!!!!!

Costel 20 septembrie 2011 at 9:11

S-a scumpit benzina si taxa de garare a *masinilor de epoca*.

pensionar 20 septembrie 2011 at 12:16

Rugam pe cei de la protectia consumatorului sa verifice modul cum s-a stabilit pretul pe metru cub de apa.Sa analizeze si verifice fiecare element din analiza de pret in baza caruia a rezultat P.UpeM.Cde apa potabilaTinind cont de distanta,de altitudine,de denivelari si implicit de consumul de energie electrica pt,pompare si repompare a apei,nu-i corect ca pretul pe mc. de apa la Sebes unde vine apa prin cadere libera si chiar de pe suprafata zonei Sebes, sa fie acelas ca la Blaj,Aiud Oc,Mures sau Alba Iulia.Sebesenii nu-si pot permite sa asigure apa si in acelas timp sa le suporte si preturile suplimentare care li s-ar venii celorlalte orase.Nu mai suntem in comunism.sa platim la gramada.Regia autonama CTTA Alba sa-si faca socotelile,inclusiv sa-si reduca salariile,caci le au cele mai mari din jud.ptr. ca acola Lazar si-a adunat toate pilele si relatiile salariatilor din CPJ,partide politice Acolo sunt toate Pilele.Cunostintele si RELATIITL ,RUDE DE TOATE GRADELE.ce-l sustin inca pe post.,iar C.M Sebes,sa actioneze ,pretinzind taxe si impozite ptr.apele colectate ptr. consumul populatiei.Sunt prea multe restrictii in zonele de captare a ac. ape,si asa trebuie sa fie ,dar sa se plateasca ac.lucru.

Ion 20 septembrie 2011 at 14:13

La Blaj tot mereu curge apa ce nu poate fi folosita la spalat sau la facut mancare, dar consumam deoarece o lasam sa curga in speranta ca vine mai curata daca curge mai mult. Tot noi platim si apa ce se duce ,,pe apa sambetei„, fara sa o folosim. Ca sa nu mai amintesc de pierderile inregistrate, pe care tot noi le platim si care cresc lunar.
Cat despre asa numita ,,apa potabila„ nu poate fi vorba, deoarece nu se poate bea apa ce curge la robinet.
Asa ca nu suntem in castig cum consideri, pensionarule.

Comentariile sunt oprite