Rămâi conectat

Sport

S-au stabilit partidele din turul secund al Cupei României, partidele se vor disputa duminică, 2 octombrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

AJF Alba Liga 5 tragere 8Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a stabilit programul celei de-a doua etape din cadrul Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2016-2017, în care se vor duela 16 formaţii din Liga a 5-a, duminică, 2 octombrie, de la ora 16.00, dată în care cel de-al 5-lea eşalon este întrerupt.

După prima etapă, din actuala ediție județeană a Cupei României, s-au calificat 15 echipe de Liga a V-a, ACS Mureşul Vinţu de Jos fiind cea de-a 16-a echipă.

În urma împerecherii pe criteriul geografic și valoric, meciurile programate a se disputa duminică 2 octombrie, de la ora 16:00, vor fi următoarele: Navobi – CS Cuprirom Abrud (se dispută la Cricău); AFC Pianu 2016 – Mureşul Vinţu de Jos; Limbenii Limba – Voinţa Stremţ (se dispută la Ciugud); Spicul Bucerdea – Nicolae Linca Cergău; Viitorul Biia – Tineretul Şona; Viitorul Unirea – Viitorul Vama Seacă; Mureşul Gâmbaş – Naţional Rădeşti; Metalul 2016 Aiud – Voinţa Beldiu (pe stadionul Aiudelul).

Etapa a III-a a Cupei României se va disputa marţi 25 octombrie 2016, de la ora 15:30, iar în acea săptămână juniorii A1 vor juca Joi, urmând să se dispute între cele 8 echipe de liga a V-a calificate din etapa a II-a şi 4 echipe din liga a IV-a (Fortuna Lunca Mureşului, Sportul Petreşti, Gaz Metan Valea Lungă şi Energia Săsciori).

În optimile de finală vor juca cele 6 echipe calificate din etapa a III-a şi celelalte 10 echipe din liga a IV-a (Şurianu 1945 Sebeş, Transalpina Şugag, CIL Blaj, Dalia Sport Daia Română, Inter Ciugud, Olimpia Aiud, Viitorul Spicul Daia Română, Viitorul Sântimbru, Rapid CFR Teiuş, CS Ocna Mureş).

Jocurile se desfășoară într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, considerate a fi organizatoare de joc. Ora şi ziua de disputare a jocurilor, pot fi modificate prin cerere scrisă depusă la sediul AJF Alba, până miercuri 28 septembrie 2016 -ora 15:00- cu acordul ambelor echipe.

În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul jocului și prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungiri egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele sunt obligate să folosească cel puţin 1 jucător născut după 01.01.1995 (U21), pe tot parcursul jocului, atunci când se întâlnesc echipe din liga a V-a, sau cel puţin un jucător născut după 01.01.1997 (U19), atunci când se întâlnesc echipe de liga a IV-a. Dacă echipele vor fi din eşalon diferit (liga a IV-a cu liga a V-a), nu se vor aplica restricţii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea