Rămâi conectat

Curier Județean

S-au dat drept comercianți de covoare și au furat peste 1.000 lei de la o femeie din Fărău: Doi bărbați din Mureș, identificați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-au dat drept comercianți de covoare și au furat peste 1.000 de la o femeie din Fărău. Doi bărbați din Mureș, identificați de polițiști ca bănuiți de furt.

Doi bărbați din județul Mureș sunt bănuiți de furtul sumei de 1.100 de lei, din locuința unei femei din Fărău. S-au dat drept comercianți de covoare și au profitat de neatenția victimei. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 24 iulie 2020, polițiștii din Fărău i-au identificat pe doi bărbați, de 45 și 21 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș ca și persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 22 iulie a.c..

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 22 iulie 2020, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei de 83 de ani, din comuna Fărău, dându-se drept comercianți de covoare, împrejurare în care, profitând de neatenția vârstnicei, i-ar fi sustras suma de 1.100 lei.

Banii au fost recuperați de polițiști și predați păgubitei.

Față de cei doi bănuiți, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea