S-au dat drept comercianți de covoare și au furat peste 1.000 lei de la o femeie din Fărău: Doi bărbați din Mureș, identificați de polițiști

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

S-au dat drept comercianți de covoare și au furat peste 1.000 de la o femeie din Fărău. Doi bărbați din Mureș, identificați de polițiști ca bănuiți de furt.

Doi bărbați din județul Mureș sunt bănuiți de furtul sumei de 1.100 de lei, din locuința unei femei din Fărău. S-au dat drept comercianți de covoare și au profitat de neatenția victimei. Prejudiciul a fost recuperat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 24 iulie 2020, polițiștii din Fărău i-au identificat pe doi bărbați, de 45 și 21 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș ca și persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 22 iulie a.c..

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 22 iulie 2020, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei de 83 de ani, din comuna Fărău, dându-se drept comercianți de covoare, împrejurare în care, profitând de neatenția vârstnicei, i-ar fi sustras suma de 1.100 lei.

Banii au fost recuperați de polițiști și predați păgubitei.

Față de cei doi bănuiți, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419