// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

S-a făcut dreptate! Metalu Aiud – Energia Săsciori omologat 0-3 la „masa verde” de Comisia de Disciplină a AJF Alba

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba a decis ca partida din etapa a 14-a a Ligii a 4-a, Metalu Aiud – Energia Săsciori, pe teren 4-0 să fie omologată cu 0-3 la „masa verde”. Motivul este unul foarte simplu, gazdele au efectuat 5 înlocuiri pe parcursul întâlnirii în loc de 4 şi în consecinţă au pierdut trei puncte câştigate lejer în teren.

Subiectul în sine a încins lumea fotbalului judeţean în ultimele două săptămâni, întrucât pe raportul de joc nu fusese semnalată, greu de înţeles motivele, această eroare organizatorică a echipei conduse de Radu Andone, deşi spectatorii prezenţi la stadion au remarcat respectivul fapt. În cele din urmă, la şedinţa de ieri a Comisiei de Disciplină, oficialii implicaţi au admis cele petrecute şi s-a luat decizia schimbării rezultatului din teren. Ultima înlocuire s-a produs în minutul 81, când a ieşit Bogdan Andone (antrenorul divizionarei secunde ASU Poli Timişoara), substituit de Alexandru Olar, precedentele fiind Andrea (21, G. Szekely), Botaș (63, Văsuţ), Cr. Moldovan (65, Mătărângă), I. Marian (78, O. Oltean), . Practic Comisia de Disciplină a trecut peste documentele oficiale şi a îndreptat lucrurile, după ce se părea că „se pune batista pe ţambal”.

La jocul în cauză brigada de arbitri a fost compusă din Horaţiu Balea (Alba Iulia), Alin Popa (Beldiu), Sebastian Prodea (Alba Iulia), iar observator a fost delegat Vasile Dărămuş (Alba Iulia). În consecinţă şi ierarhia turului Ligii a 4-a a suferit modificări: Metalu Aiud a coborât pe locul 10, cu 21 de puncte, iar Energia Săsciori a acumulat 12 puncte şi a urcat pe poziţia a 12-a.

Dan HENEGAR

Un răspuns la S-a făcut dreptate! Metalu Aiud – Energia Săsciori omologat 0-3 la „masa verde” de Comisia de Disciplină a AJF Alba

  1. Pippo 07.12.2017 la 13:46

    S-a facut dreptate ca asa a vrut unul sa fie inaintea lui Metalu. Oricum Metalul nu moare cum vreau unii prin Aiud. Auzi la ei cica o singura echipa. Da. O singura echipa e in Aiud si aceea e Metalul. Restul sunt sateliti.