Rămâi conectat

Sport

S-a făcut dreptate! Metalu Aiud – Energia Săsciori omologat 0-3 la „masa verde” de Comisia de Disciplină a AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba a decis ca partida din etapa a 14-a a Ligii a 4-a, Metalu Aiud – Energia Săsciori, pe teren 4-0 să fie omologată cu 0-3 la „masa verde”. Motivul este unul foarte simplu, gazdele au efectuat 5 înlocuiri pe parcursul întâlnirii în loc de 4 şi în consecinţă au pierdut trei puncte câştigate lejer în teren.

Subiectul în sine a încins lumea fotbalului judeţean în ultimele două săptămâni, întrucât pe raportul de joc nu fusese semnalată, greu de înţeles motivele, această eroare organizatorică a echipei conduse de Radu Andone, deşi spectatorii prezenţi la stadion au remarcat respectivul fapt. În cele din urmă, la şedinţa de ieri a Comisiei de Disciplină, oficialii implicaţi au admis cele petrecute şi s-a luat decizia schimbării rezultatului din teren. Ultima înlocuire s-a produs în minutul 81, când a ieşit Bogdan Andone (antrenorul divizionarei secunde ASU Poli Timişoara), substituit de Alexandru Olar, precedentele fiind Andrea (21, G. Szekely), Botaș (63, Văsuţ), Cr. Moldovan (65, Mătărângă), I. Marian (78, O. Oltean), . Practic Comisia de Disciplină a trecut peste documentele oficiale şi a îndreptat lucrurile, după ce se părea că „se pune batista pe ţambal”.

La jocul în cauză brigada de arbitri a fost compusă din Horaţiu Balea (Alba Iulia), Alin Popa (Beldiu), Sebastian Prodea (Alba Iulia), iar observator a fost delegat Vasile Dărămuş (Alba Iulia). În consecinţă şi ierarhia turului Ligii a 4-a a suferit modificări: Metalu Aiud a coborât pe locul 10, cu 21 de puncte, iar Energia Săsciori a acumulat 12 puncte şi a urcat pe poziţia a 12-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea