Rămâi conectat

Curier Județean

S-a deschis Târgul de covoare la Alba Iulia. Reduceri de până la 60 la sută! Vezi ce modele poţi găsi şi la ce preţuri!!

Publicat

în

Timp de trei zile, 21-23 septembrie 2012, la Alba Iulia,  puteţi vizita Târgul de covoare, ce are loc pe strada Gheorghe Şincai, nr.12.(la sediul INCOV Alba Iulia). Organizatorii vă aşteaptă cu reduceri de până la 60%!

  Covorul, în momentul actual, a căpătat un rol decorativ, devenind chiar un element de atracţie pentru mulţi dintre noi. Aşadar, cei care doriţi să schimbaţi imaginea apartamentului sau a casei unde locuiţi, cumpărând un covor nou, acum este momentul. Aveţi posibilitatea de a vă achiziţiona la un preţ redus covorul mult dorit de dumneavoastră. Sunt expuse mii de modele, combinate în diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne şi covoare pentru copii, la preţuri începând de la 20 de lei şi până la 300 de lei pe mp.

Nu rataţi! Reducerile de până la  60% sunt valabile doar pe perioada târgului, 21 – 23 septembrie!

Elit - Gustul Desăvârșit

Iată descrierea câtorva tipuri de covoare sintetice şi de lână din cele peste 21 de colecţii pe care le puteţi găsi în cadrul târgului:

 Covoare lână:

 Antique:Colecţie de covoare de lână, cu densitate înaltă. Combinaţia de culori, motive geometrice şi designul elementelor decorative sunt înspirate din covoarele antice, ţesute manual. Covoarele din colecţia “Antique” vor servi drept un element de decor excelent pentru orice interior clasic.

 Premium: Colecţie de covoare de lână. Exclusivitatea acestei colecţii consta în modelarea şi frezarea manuală. Covoarele din colecţia “Premium” sunt sculptate manual. Senzaţiile tactile oferite de atingerea covorului sunt unice şi extrem de plăcute. Aceste covoare se vor potrivi pentru orice interior clasic.

  Avangard: Colecţie de covoare de lână, caracterizată prin desene geometrice, moderne. Covoarele din colecţia Avangard se combină perfect cu orice interior, fiind o colecţie universală, ce oferă comfort şi atmosferă plăcută.

 Bella: Dacă vrei să-ţi bucuri tălpile şi să-ţi încânţi simţurile, covorul din lână este alegerea perfectă. Covoarele sunt o suprafaţă cu proprie personalitate, care rezultă din combinarea texturii cu desenul sau modelul pe care calci. Lâna dă un aspect distins ţesăturii, oferă o senzaţie de căldură şi confort. Aspectul şi textura unui covor reprezintă o componentă importantă a casei dumneavoastră.

 Covoare sintetice:

 Confetti: Colecţie de covoare sintetice 100% polypropylene Heat-Set. Trăsătură destinctivă a colecţiei date este modelarea manuală a elementelor moderne ale desenului. Covoarele din colecţia “Confetti” sunt predestinate spaţiilor cu trafic mediu, servind drept o parte componenta importanta în crearea unui interior comod şi plăcut.

 Camea: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o densitate medie şi sunt rezistente la trafic. Design-ul covoarelor este clasic European, inspirat din stilul Baroco si Rococo ce decoreaza orice interior.

 Lotus: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o densitate medie şi sunt rezistente la trafic. Designul covoarelor e alcatuit din figuri geometrice şi florale ce ar decora orice camera moderna.

 Kids: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt create intr-o gama de culori aprinse, cu desene vesele. Aceasta colectie va decora orice camera pentru copii, oferind o atmosfera pozitiva si călduroasa.

Super Shaggy:Colecţie de covoare sintetice, 100% Polypropylene. Pluşul pufos cu înălţimea pînă la 4.5 cm şi culoarea albă a colecţiei crează senzaţii de comfort special, uşurinţă şi căldură. Avînd rolul unui decor practic, covoarele din colecţia Super Shaggy contribuie la formarea unui stil unic, modern şi comod în interior.

 Shaggy: Colecţie de covoare sintetice, 100% Polypropylene combinat cu fir Frise. Elementele geometrice simple în combinaţie cu pluşul înalt, pînă la 4,5 cm, redă acestei colecţii un stil modern şi progresiv. Avantajul covoarelor Shaggy constă în plăcerea atingerii, ce crează comfort şi căldură în interior.

 Quick: Colecţia de covoare “Quick”, din fir sintetic Frise, create intr-o gamă de culori aprinse, aduce emoţii pozitive în orice interior. Firul rasucit redă o factura subtila si senzaţii tacticle plăcute. Desenele moderne crează o atmosferă pozitivă.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Persoanele angajate temporar, la Spitalul Blaj, pe perioada stărilor de urgență și de alertă, vor putea rămâne angajate definitiv. Anunțul primarului

Publicat

în

Persoanele angajate temporar, la Spitalul Blaj, pe perioada stărilor de urgență și de alertă, vor putea rămâne angajate definitiv. Anunțul primarului

„Persoanele angajate temporar, fără concurs, la Spitalul Blaj, pe perioada stărilor de urgență și de alertă, vor putea rămâne angajate definitiv, dacă vor promova examenul pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată.

În timpul stărilor de urgență și de alertă, la Spitalul Blaj au fost angajați, cu contracte pe perioadă determinată, 4 medici, 26 de asistenți medicali și 17 persoane reprezentând personal auxiliar sanitar (îngrijitoare de curățenie).

Elit - Gustul Desăvârșit

Examenele, care se vor desfășura în zilele următoare, sunt organizate conform Regulamentului de concurs, aprobat de Spitalul Blaj în baza Ordinului Ministrului Sănătății. Practic, pentru a rămâne angajați ai Spitalului Blaj, aceștia trebuie să obțină nota minimă 6, la examenul scris și la interviu.

La Blaj nu s-a pus niciodată problema renunțării la personalul angajat temporar la Spitalul Municipal, deoarece ocuparea posturilor s-a făcut în limita posturilor vacante, iar preocuparea noastră este de a asigura un act medical de calitate, cu personal calificat și suficient, în beneficiul pacienților internați aici.

Sunt convins că experiența acumulată, în această perioadă foarte dificilă din punct de vedere sanitar, îi va găsi bine pregătiți pe toți cei care doresc să activeze în continuare la Spitalul Blaj și că vor promova examenul cu brio.”, a transmis Gheorghe Valentin Rotar, primarul Blajului, într-un comunicat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Depunerea jurământului de credință a primului preot militar la Jandarmeria Alba. Cine este părintele Dorin Ursu

Publicat

în

FOTO| Depunerea jurământului de credință a primului preot militar la Jandarmeria Alba. Cine este părintele Dorin Ursu

Joi, 19 mai 2022, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a avut loc o ceremonie militară cu ocazia începerii activității preotului militar Dorin Ursu. În cadrul evenimentului, părintele Constantin Bratu, preot militar în cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a oficiat o slujbă de binecuvântare și mulțumire.

Evenimentul a fost condus de către Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, domnul colonel Marius-Claudiu Giurea și s-a bucurat de prezența domnului comisar șef Florin-Constantin Dogaru, șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba și domnul locotenent-colonel Nicolae-Ovidiu Costea, șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al Județului Alba. De asemenea, alături de autoritățile locale și invitați, au fost prezenți și preoți militari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale: Marius Soponaru, Sorin Medrea, Emanuel Cășvean, Radu Cotuțiu și Mihai Venter.

Elit - Gustul Desăvârșit

Informații suplimentare:

Părintele Dorin Ursu este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, actualmente fiind doctorand al Școlii Doctorale de Teologie din Alba Iulia. În perioada anilor 2013-2022, pr. Dorin Ursu a activat ca redactor la postul Radio Reîntregirea al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Începând din luna iunie a anului 2018 este preot paroh al Parohiei Ortodoxe Presaca Ampoiului, protopopiatul Alba Iulia, iar în urma promovării examenului desfășurat la Patriarhia Română la începutul acestui an devine primul preot militar din structurile Ministerului Afacerilor Interne din Județul Alba.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Bărbat din Alba cu dosar penal în Hunedoara: A fost prins băut, cu permisul reținut și la volanul unei mașini cu numere expirate

Publicat

în

Bărbat din Alba cu dosar penal în Hunedoara: A fost prins băut, cu permisul reținut și la volanul unei mașini cu numere expirate

La data de 19 mai 2022, în jurul orei 03:50, poliţiştii au oprit un autoturism care se deplasa pe strada Sântuhalm, din direcția Deva – Simeria. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un bărbat de 32 de ani, din orașul Cugir, județul Alba, avea dreptul de a conduce „cu restricții-reținut”, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat (conducătorul auto fiind sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002).

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţişti au mai constatat că valabilitatea numerelor provizorii de înmatriculare ale autoturismului era expirată (autoturismul nefiind înmatriculat).

Pentru infracţiunile constatate, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare