Rămâi conectat

Curier Județean

S-a deschis Târgul de covoare la Alba Iulia. Reduceri de până la 60 la sută! Vezi ce modele poţi găsi şi la ce preţuri!!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de trei zile, 21-23 septembrie 2012, la Alba Iulia,  puteţi vizita Târgul de covoare, ce are loc pe strada Gheorghe Şincai, nr.12.(la sediul INCOV Alba Iulia). Organizatorii vă aşteaptă cu reduceri de până la 60%!

  Covorul, în momentul actual, a căpătat un rol decorativ, devenind chiar un element de atracţie pentru mulţi dintre noi. Aşadar, cei care doriţi să schimbaţi imaginea apartamentului sau a casei unde locuiţi, cumpărând un covor nou, acum este momentul. Aveţi posibilitatea de a vă achiziţiona la un preţ redus covorul mult dorit de dumneavoastră. Sunt expuse mii de modele, combinate în diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne şi covoare pentru copii, la preţuri începând de la 20 de lei şi până la 300 de lei pe mp.

Nu rataţi! Reducerile de până la  60% sunt valabile doar pe perioada târgului, 21 – 23 septembrie!

Iată descrierea câtorva tipuri de covoare sintetice şi de lână din cele peste 21 de colecţii pe care le puteţi găsi în cadrul târgului:

 Covoare lână:

 Antique:Colecţie de covoare de lână, cu densitate înaltă. Combinaţia de culori, motive geometrice şi designul elementelor decorative sunt înspirate din covoarele antice, ţesute manual. Covoarele din colecţia “Antique” vor servi drept un element de decor excelent pentru orice interior clasic.

 Premium: Colecţie de covoare de lână. Exclusivitatea acestei colecţii consta în modelarea şi frezarea manuală. Covoarele din colecţia “Premium” sunt sculptate manual. Senzaţiile tactile oferite de atingerea covorului sunt unice şi extrem de plăcute. Aceste covoare se vor potrivi pentru orice interior clasic.

  Avangard: Colecţie de covoare de lână, caracterizată prin desene geometrice, moderne. Covoarele din colecţia Avangard se combină perfect cu orice interior, fiind o colecţie universală, ce oferă comfort şi atmosferă plăcută.

 Bella: Dacă vrei să-ţi bucuri tălpile şi să-ţi încânţi simţurile, covorul din lână este alegerea perfectă. Covoarele sunt o suprafaţă cu proprie personalitate, care rezultă din combinarea texturii cu desenul sau modelul pe care calci. Lâna dă un aspect distins ţesăturii, oferă o senzaţie de căldură şi confort. Aspectul şi textura unui covor reprezintă o componentă importantă a casei dumneavoastră.

 Covoare sintetice:

 Confetti: Colecţie de covoare sintetice 100% polypropylene Heat-Set. Trăsătură destinctivă a colecţiei date este modelarea manuală a elementelor moderne ale desenului. Covoarele din colecţia “Confetti” sunt predestinate spaţiilor cu trafic mediu, servind drept o parte componenta importanta în crearea unui interior comod şi plăcut.

 Camea: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o densitate medie şi sunt rezistente la trafic. Design-ul covoarelor este clasic European, inspirat din stilul Baroco si Rococo ce decoreaza orice interior.

 Lotus: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o densitate medie şi sunt rezistente la trafic. Designul covoarelor e alcatuit din figuri geometrice şi florale ce ar decora orice camera moderna.

 Kids: Colecţie de covoare sintetice 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt create intr-o gama de culori aprinse, cu desene vesele. Aceasta colectie va decora orice camera pentru copii, oferind o atmosfera pozitiva si călduroasa.

Super Shaggy:Colecţie de covoare sintetice, 100% Polypropylene. Pluşul pufos cu înălţimea pînă la 4.5 cm şi culoarea albă a colecţiei crează senzaţii de comfort special, uşurinţă şi căldură. Avînd rolul unui decor practic, covoarele din colecţia Super Shaggy contribuie la formarea unui stil unic, modern şi comod în interior.

 Shaggy: Colecţie de covoare sintetice, 100% Polypropylene combinat cu fir Frise. Elementele geometrice simple în combinaţie cu pluşul înalt, pînă la 4,5 cm, redă acestei colecţii un stil modern şi progresiv. Avantajul covoarelor Shaggy constă în plăcerea atingerii, ce crează comfort şi căldură în interior.

 Quick: Colecţia de covoare “Quick”, din fir sintetic Frise, create intr-o gamă de culori aprinse, aduce emoţii pozitive în orice interior. Firul rasucit redă o factura subtila si senzaţii tacticle plăcute. Desenele moderne crează o atmosferă pozitivă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea