Rămâi conectat

Actualitate

ROŞIENII AU NEVOIE DE UN PRIMAR CARE SĂ FIE ALĂTURI DE EI! VOTAŢI VIRGIL NARIŢA!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Dragi locuitori ai comunei Roşia Montană, în 10 iunie aveţi posibilitatea să schimbaţi conducerea primăriei şi primarul cu un primar şi un consiliu local de aceeaşi culoare politică cu cea a Guvernului USL, capabilă să creeze locuri de muncă stabile şi bine plătite, să întocmească proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile – în infrastructură, drumuri, canalizare, alimentare cu apă, modernizarea şcolilor şi asistenţă socială. Actuala conducere a primăriei, deşi a moştenit 1 MILION DE EURO şi 5 PROIECTE EUROPENE, A PIERDUT TOTUL. A cheltuit banii fără a aduce nici un beneficiu locuitorilor comunei, urmărind doar îmbogăţirea lor, a celor din fruntea primăriei.
Votând primar Nariţa Virgil şi Consiliul local USL nu trebuie să mai cerşiţi locuri de muncă, nu o să vă mai fie frică să vă spuneţi părerile, nu veţi mai face mitinguri la Bucureşti – vom lua hotărârile împreună, în favoarea dumneavoastră, a roşienilor, respectând legea, condiţiile de mediu, proprietatea şi aducând guvernanţii aici, la Roşia Montană, pentru a cunoaşte realitatea şi părerile comunităţii.
Aşa cum am văzut cu toţii, PDL-IŞTII – preşedintele ţării, Guvernul, prefectul, conducerea Consiliului Judeţean Alba, primarul de la Roşia Montană – AU PROMIS, AU MINŢIT ŞI AU BĂTUT PASUL PE LOC. Mai mult, au pierdut toate avizele pentru demararea proiectului minier de la Roşia Montană, dar ŞI-AU UMPLUT CONTURILE, sfidând roşienii şi bunul simţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea