Ziarul Unirea

Romii vor să câştige şi ei în alegeri din patru în patru ani

Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala Judeţeană Alba, face cunoscut că la data de 26 august 2011, ora 12.00, la sediul Partidei Romilor Alba va avea loc şedinţa extraordinară la care vor participa toţi preşedinţii, Consiliul Director împreună cu vicepreşedinţii judeţeni. La această şedinţă poate participa orice cetăţean de etnie romă, precum şi români simpatizanţi ai Partidei Romilor. Vor participa din fiecare subfilială preşedinţii şi prim-vicepreşedinţii. Prezenţa este obligatorie. Asupra celor absenţi se vor lua măsuri. Această şedinţă extraordinară va avea ca scop întărirea ordinii şi disciplinei tuturor preşedinţilor şi a celor amintiţi mai sus, inclusiv a membrilor, pentru că mulţi dintre aceştia caută mai mult interesele lor. Noi suntem de acord şi cu interesele lor, dar principalul interes este ca după 20 de ani să câştigăm şi noi alegerile, nu numai UDMR-ul să câştige din patru în patru ani.
Pentru toate cele arătate mai sus transmit un singur gând: deşteaptă-te române, dar deşteptaţi-vă şi voi stimaţi ţigani cu toţii din România, atâta timp cât ne reprezintă preşedintele Partidei Romilor din România, dl Nicolae Păun, dl Mădălin Voicu, dl Ilie Dincă subministru secretar de stat de la ANR, dl Gheorghe Ivan, prim-vicepreşedinte al PRPE pe ţară.
Mai facem un apel către toţi primarii PDL, PSD, PNL, PC ca la recensământul care va avea loc în curând să accepte şi pe romii noştri ca cenzori, pentru că numai aşa putem lămuri ţiganii să se declare ca etnie fiecare ce este şi atunci şi noi vom vota pe primarii respectivi.
Ilie PETRU, preşedintele PRPE,
Sucursala Judeţeană Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Costel 23 august 2011 at 23:21

Dorim mult succes romilor la recesamant cu o conditie … sa dea datele personale pecum voturile din turul doi prezidential …nov. 2009 … mai stiu si cei care prin acele vremuri duceau … argumentele …in rest … pacat ca ma repet succesuri recesamantului …

NIK 25 august 2011 at 0:06

Daca continua sa se inmulteasca ca si iepurii or sa cistige cu siguranta toata tara asa ca aviz conducatorilor ,unele tari propun legea sterilizari pentru romi ,,mar fi rea si la noi in romania sa fie in viguare .

rom din judet 25 august 2011 at 11:02

Dragi prieteni,
ILIE PETRU NU MAI REPREZINTA PE ROMII DIN JUDET.
TINERII ,INTELECTUALII SI CRESTINII NU IL URMEAZA PE ACEST INDIVID CARE PRIN ACESTE COMUNICATE NE FACE NATIUNEA NOASTRA DE RAS.
LA FIECARE ARTICOL MENTIONEAZA ,PE CUMATRII DE LA BUCURESTI CARE ESTE SI CARE SUNT SI CARE NU VOR MAI FI ..MAI MARII POPORULUI ROM…:)
DACA NU ERA EL CUMATRU CU ACESTIA ,AZI NU ERA ACOLO…
PE DEASUPRA SA-I CEARA CINEVA CAZIERUL …SA VEDEM CE ZICE ACOLO?
NOUA NE TREBUIE UN INTELECTUAL IN FRUNTEA ROMILOR DACA VREM SA CASTIGAM ALEGERILE ,SI ALTE DREPTURI.

sugestie pentru partida tiganilor 25 august 2011 at 11:11

De ce voi romii ,nu incercati sa promovati elitele voastre???
Astia mai batrani stati mai in spate si lasati pe cei care pot sa faca ceva ,sa aduca
un suflu nou.
Sunt sigur ca aveti tineri care au capacitate ,si au facut scoli.
Eu admir pe un tanar de multa vreme din Aiud,care nu este in partida tiganilor dar face foarte multe pentru etnie.Se implica ,are vocabular ,romii il respecta …
Nu inteleg de ce acesti oameni nu sunt promovati …
Eu sunt in afara natiei voastre, dar ma uit cu atentie la voi pt ca viitorul nostru este comun. Daca voi nu faceti ceva ,nu asteptati sa faca cineva pt voi!

mosu 25 august 2011 at 12:18

Atentiune ROMILOR!!!!!!!!!
Vedeti ca o sa va pacaliti si voi cu politicienii cum ne-am pacalit si noi romanii si ungurii si americanii si francezii s.a, pentru ca pe oamenii astia nu-i intereseaza decit banu si puterea. Si va promite luna si stelele pina pun mina pe putere si dupa aia va arata gaoaza. Eu nu am vazut om in lumea asta care sa cistige ceva de la politicieni (daca faci tu ceva cu mina ta ai daca nu nu)simplu.
Le curg zabalele dupa putere si la Tigani !!!!

Comentariile sunt oprite