Rămâi conectat

Curier Județean

Romii vor să câştige şi ei în alegeri din patru în patru ani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala Judeţeană Alba, face cunoscut că la data de 26 august 2011, ora 12.00, la sediul Partidei Romilor Alba va avea loc şedinţa extraordinară la care vor participa toţi preşedinţii, Consiliul Director împreună cu vicepreşedinţii judeţeni. La această şedinţă poate participa orice cetăţean de etnie romă, precum şi români simpatizanţi ai Partidei Romilor. Vor participa din fiecare subfilială preşedinţii şi prim-vicepreşedinţii. Prezenţa este obligatorie. Asupra celor absenţi se vor lua măsuri. Această şedinţă extraordinară va avea ca scop întărirea ordinii şi disciplinei tuturor preşedinţilor şi a celor amintiţi mai sus, inclusiv a membrilor, pentru că mulţi dintre aceştia caută mai mult interesele lor. Noi suntem de acord şi cu interesele lor, dar principalul interes este ca după 20 de ani să câştigăm şi noi alegerile, nu numai UDMR-ul să câştige din patru în patru ani.
Pentru toate cele arătate mai sus transmit un singur gând: deşteaptă-te române, dar deşteptaţi-vă şi voi stimaţi ţigani cu toţii din România, atâta timp cât ne reprezintă preşedintele Partidei Romilor din România, dl Nicolae Păun, dl Mădălin Voicu, dl Ilie Dincă subministru secretar de stat de la ANR, dl Gheorghe Ivan, prim-vicepreşedinte al PRPE pe ţară.
Mai facem un apel către toţi primarii PDL, PSD, PNL, PC ca la recensământul care va avea loc în curând să accepte şi pe romii noştri ca cenzori, pentru că numai aşa putem lămuri ţiganii să se declare ca etnie fiecare ce este şi atunci şi noi vom vota pe primarii respectivi.
Ilie PETRU, preşedintele PRPE,
Sucursala Judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea