Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Romii s-au aliat cu USL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuri speciale alocate elevilor şi studenţilor de etnie romă
Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala Judeţeană Alba, face un apel către tinerii romi care vor termina clasa a VIII-a şi clasa a XII-a să se prezinte la sediul Sucursalei Judeţene Alba, din str. Muncii nr. 2 A, în cartierul „Ţigănime” din Alba Iulia, pentru a primi „RECOMANDARE” pentru locurile special alocate elevilor şi studenţilor de etnie romă din sistemul de învăţământ liceal şi universitar în anul şcolar 2012 – 2013.
Pe de altă parte, a anunţat Ilie Petru, preşedintele PRPE Alba, Partida Romilor „Pro Europa” a început cursurile de calificare pentru romi în următoarele localităţi: curs lucrător în comerţ în Şona şi Bălcaciu – câte 24 de cursanţi, Veseuş – 25 de cursanţi şi Zlatna – 21 de cursanţi, curs de frizeri la Sebeş – 24 de cursanţi şi curs de manichiură-pedichiură la Blaj – 26 de cursanţi, iar în curând vor mai începe cursuri în comuna Jidvei, sat Veseuş – încă 28 de cursanţi în meseria de lucrător finisor în construcţii.
„Rugăm părinţii acestor cursanţi să se gândească o dată pentru totdeauna că atunci când păşesc peste pragul uşii şi se îndreaptă spre secţiile de votare să voteze ASUL DE TREFLĂ, pentru că am încheiat şi un protocol la nivel naţional cu domnul prim-ministru Victor Ponta, pentru o colaborare mai bună, fapt din care rezultă că Guvernul României ne-a şi numit ministru pe problemele minorităţilor şi mai avem un ministru la Agenţia Naţională pentru Romi, care în curând va repartiza şi câte un calculator copiilor nevoiaşi, care au primit burse în anul 2011. Actele vor fi întocmite de către doamna Rodica Bătrâna, care se ocupă de aceste burse”, a declarat Ilie Petru, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Alba.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea