Rămâi conectat

Curier Județean

Romii din Alba îşi definesc opţiunile electorale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la Alba Iulia, în sala de şedinţe din strada Muncii 2A (Flips), Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala Judeţeană Alba, se întruneşte într-o mare şedinţă la care vor participa toţi liderii din judeţ, respectiv circa 150 de fruntaşi politici ţigani. Se vor discuta, printre altele, situaţia rezultată din recensământul romilor din judeţ şi distribuirea carnetelor de membru al partidei Romilor şi se va stabili poziţia Partidei Romilor faţă de celelalte forţe politice urmând să fie decis de care parte a eşichierului se va poziţiona formaţiunea şi cu cine va vota. (A.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea