Rămâi conectat

Actualitate

Românii au început răzbunarea asupra Austriei! Unul dintre cei mai mari fermieri din România și-a închis conturile la BCR, după opoziția Austriei asupra aderării țării noastre la Schengen!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii au început răzbunarea asupra Austriei! Unul dintre cei mai mari fermieri din România și-a închis conturile la BCR, după opoziția Austriei asupra aderării țării noastre la Schengen!

Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai mari fermieri din România, cu afaceri în zona Aradului și în partea de vest a țării, a luat decizia, joi, de a-și închide conturile la BCR, bancă al cărei acționar principal este Erste Group din Austria.

CITEȘTE ȘI: Om de afaceri din Alba: De la 1 ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac

CITEȘTE ȘI: Raiffeisen Bank și BCR, speriate de răzbunarea pregătită de români după votul Austriei împotriva aderării României la Spațiul Schengen

Măsura a fost luată după ce ministrul austriac de interne s-a opus, în Consiliul JAI, aderării României la Spațiul Schengen.

Am luat decizia pe loc să închidem, la ora 12, când am văzut opoziția Austriei. Am avut fond la BCR. Le-am închis pe loc. Funcționarii n-au vrut, dar n-au avut ce face. Le-am zis că îmi e milă de ei.

Am făcut un apel, foarte mulți s-au solidarizat. Eu, care cumpăr motorină foarte multă, nu mai cumpărăm de la OMV. Noi, românii, trebuie să facem acest lucru.

Noi, poporul, ne unim, dacă facem un act de fair play. Nu putem să ne luăm după unul și altul. Conducătorii noștri știu doar să stea capră„, a spus Dimitrie Muscă.

CITEȘTE ȘI: Omul de afaceri din județul Alba care a anunțat că nu va mai prelungi contractele cu firmele austriece: „E dreptul meu să îmi aleg partenerii și, în 2023, o să îi aleg”

 

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea