Rămâi conectat

Curier Județean

Om de afaceri din Alba: De la 1 ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Om de afaceri din Alba: De la 1 ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac

Voicu Vușcan, administrator Elit, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, a transmis pe pagina proprie de pe o rețea de socializare că dacă România nu va fi primită în Schengen, nu va mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac.

Austria a râmas singura țară care se opune aderării României la spațiul Schengen după ce Olanda și Suedia și-au dat acordul. Problema va fi tranșată astăzi în Consiliul JAI.

„Dacă se întâmplă ceea ce toată lumea prefigurează, după ziua de astăzi, nu îmi va fi dor de Viena, de ski în Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski.

Am fost buni 30 de ani să plătim dobânzi băncilor austriece, să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri, să cheltuim la Parndorf și ski în Austria. De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firma cu acționariat austriac.

Poate această palmă, pe care o luăm azi, va reuși să ne trezească, și să nu mai fim acel popor de tâmpiți, despre care vorbea Petre Țuțea.

În Schengen sau înafara lui, pentru majoritatea dintre noi nu contează prea mult, nu ne schimbă viață în niciun fel, dar dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia, și să lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem”, a scris Voicu Vușcan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea