Rămâi conectat

Politică Administrație

România preia sefia Organizației pentru Securitate si Cooperare în Europa (OSCE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Afacerilor Interne România va prelua în perioada ianuarie-decembrie 2015 președinția anuală a Comitetului de Securitate al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), potrivit unui comunicat remis presei.

maeMandatul Romaniei la OSCE va fi exercitat de ambasadorul Cristian Istrate, Reprezentantul Permanent al Romaniei pe langa Organizatiile Internationale de la Viena si de si o echipa alcatuita din diplomati ai Misiunii Permanente a Romaniei la Viena. Romania a preluat sefia OSCE, pe 1 ianuarie 2015, de la Serbia.

„Pe parcursul exercitarii Presedintiei Comitetului de Securitate, Romania va acorda o atentie deosebita combaterii terorismului, criminalitatii transnationale organizate si fenomenului migratiei ilegale in spatiul OSCE, cresterii securitatii cibernetice, combaterii traficului ilegal cu ființe umane si droguri, managementului si securitatii frontierelor statelor OSCE in contextul amenintarilor transnationale, reformei sectorului de securitate si aprofundarii cooperarii intre autoritatile de aplicare a legii”, se precizeaza in comunicatul MAE.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea