Rămâi conectat

Actualitate

România pe lista destinațiilor de vizitat în 2020, în New York Times: „Pentru a experimenta o parte din sălbăticia reală vizitați România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

România pe lista destinațiilor de vizitat în 2020, în New York Times: „Pentru a experimenta o parte din sălbăticia reală vizitați România”

O destinație turistică din România a fost inclusă în topul celor 52 de locuri de vizitat în 2020, realizat de publicația New York Times. „Alpii Transilvaniei”, locul pe care prințul Charles l-a numit „o comoară de neprețuit”, este promovat alături de destinații precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

65% din pădurile seculare ale Europei se află în România, scrie jurnalistul Gabriel Leigh. „Pentru a experimenta o parte din sălbăticia reală nu este nevoie să mergeți până la capătul Pământulu, ci vizitați România. Aceste păduri adăpostesc urși, lupi și o floră surprinzătoare”.

Publicația New York Times propune o vizită în Parcul Național Domogled – Valea Cernei sau o drumeție în munții Făgăraș, lăudând Transfăgărășanul, „o destinație în sine pentru pasionații de mașini”.

„Niciodată nu a existat un moment mai potrivit pentru a vedea și a celebra aceste păduri având în vedere că, în ciuda eforturilor conservatorilor, inclusiv ale prințului Charles, care le-a numit „o comoară naturală neprețuită”, pădurile din România sunt în pericol din cauza exploatărilor ilegale și a hoților de lemne”.

Turiștii care vin în număr mare ar putea avea un impact pozitiv, transmițând un mesaj împotriva defrișărilor masive, potrivit Digi24.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea