Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

România în topul cu cel mai înalt nivel al siguranței cetățenilor. Depăşim Germania, Italia şi Marea Britanie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Experții Forumului Economic Mondial au publicat topul țărilor cu cel mai înalt nivel al siguranței cetățenilor. Topul celor 136 de stat este condus de Finlanda care a deținut acest loc și anul trecut. Locul doi este ocupat de Emiratele Arabe Unite, iar poziția trei de Islanda. România pare a fi un loc mai sigur decât o mare parte a statelor din Europa occidentală, care sunt amenințate des de terorism.

Astfel, țara noastră ocupă locul 39 în topul celor mai sigure state din lume, devansând așa țări precum Ungaria, Polonia și Germania. Republica Moldova se află pe locul 69, fiind ceva mai sigură decât Italia, care ocupă locul 70 și Marea Britanie, plasată pe locul 78.

Cele mai nesigure state din lume au devenit Columbia (136), Yemen (135) și Salvador (134). Ratingul a fost determinat luând în calcul mai mulți factori, precum conflictele armate, nivelul de criminalitate și amenințările teroriste.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea