// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

România în topul cu cel mai înalt nivel al siguranței cetățenilor. Depăşim Germania, Italia şi Marea Britanie

Experții Forumului Economic Mondial au publicat topul țărilor cu cel mai înalt nivel al siguranței cetățenilor. Topul celor 136 de stat este condus de Finlanda care a deținut acest loc și anul trecut. Locul doi este ocupat de Emiratele Arabe Unite, iar poziția trei de Islanda. România pare a fi un loc mai sigur decât o mare parte a statelor din Europa occidentală, care sunt amenințate des de terorism.

Astfel, țara noastră ocupă locul 39 în topul celor mai sigure state din lume, devansând așa țări precum Ungaria, Polonia și Germania. Republica Moldova se află pe locul 69, fiind ceva mai sigură decât Italia, care ocupă locul 70 și Marea Britanie, plasată pe locul 78.

Cele mai nesigure state din lume au devenit Columbia (136), Yemen (135) și Salvador (134). Ratingul a fost determinat luând în calcul mai mulți factori, precum conflictele armate, nivelul de criminalitate și amenințările teroriste.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419