Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Român evadat dintr-un spital de boli pshihice din Italia prins în țară. Este suspectat că și-a ucis soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi, 25 august 2015, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate V. LUCIAN, pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 25 august 2015 şi până la data de 08 septembrie 2015.

“Cu privire la punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea soluţionării cauzei la data de 08 septembrie 2015, pentru când pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română.

Pe numele cetăţeanului român V.Lucian, de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Hunedoara, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare italiene care îl suspectează pe cetăţeanul român că şi-ar fi omorât soţia în luna februarie a acestui an, în timp ce se afla în Italia. Lucian V. era căutat de autorităţile italiene de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr–un spital de psihiatrie din Italia, unde fusese internat în urma unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice”, se arată într-un comunicat remis presei de Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea