Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rodica Andronescu, desemnată președinte unic al Organizației Femeilor Liberale Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rodica AndronescuOrganizația Femeilor Liberale Alba are, de curând, un președinte unic la nivel județean. Este vorba despre Rodica Andronescu, care a fost numită în funcție de către Biroul Permanent Național al OFL, întrunit la sfârșitul lunii august la Poiana Brașov.

Doamna Rodica Andronescu este consilier local al PNL Alba Iulia și a deținut până în prezent funcția de  co-președinte al organizației.

Confirmarea în această funcție mă onorează , OFL Alba fiind una dintre cele mai active organizații OFL  din țară, alături de PNL Alba. Voi milita mereu pentru promovarea femeii pe criterii de competență, civism, experiență politică și în administrație, într-o echipă care îmi doresc să reușească să crească numărul doamnelor implicate în politică, în comunitate, în activități specifice dedicate oamenilor și așteptărilor acestora“, ne-a declarat prof. Rodica Andronescu, președinte unic al OFL Alba.

Prin numirea președintelui unic se încheie practic procesul de fuziune dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL, OFL Alba fiind reprezentată înainte de copreședinții Rodica Andronescu și Elena Ignat.

Rodica Andronescu a fost aleasă în funcția de președinte al Organizației de Femei al vechiului PD- PDL în decembrie 2007. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea