Rămâi conectat

Actualitate

Rezultatele necropsiei pilotului Adrian Iovan şi studentei în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni după-amiaza un grav accident aviatic s-a produs în Munţii Apuseni, în urma căruia două persoane au decedat. Este vorba de pilotul Adrian Iovan şi o tânără studentă în vârstă de 23 de ani, care efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni.

În urma autopsiei dr. Floarea Vieru ne-a declarat că Adrian Iovan a suferit un şoc traumatic şi hipotermic şi a decedat în urma expunerii îndelungate la frig.

Tânăra studentă a suferit un mecanism mai complex, fractură de coloană cervicală şi la fel ca şi pilotul avionului a decedat în urma expunerii îndelungate la temperaturi scăzute, având tulburări de dinamică respiratorie şi se pare că a decedat în comuna Horea, din judeţul Alba.

Avionul de tip BN2 aparţinea Şcolii Naţionale de Aviaţie şi transporta organe pentru Agenţia Naţională de Transplant. S-a prăbușit în apropiere de Scărișoara.

Sursa foto: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea