Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele examenului pentru avocați stagiari – 3 din cei 40 de candidați din Alba au fost admiși

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Rezultatele obţinute de cei 40 de candidaţi din Alba care s-au prezentat la examenul pentru primire în profesia de avocat au fost publicate vineri, 11 octombrie 2013, pe pagina de internet a Uniunii Naționale a Barourilor din România și pe paginile centrelor teritoriale de examinare.

Notele candidaților din Alba admiși după susținerea celor trei probe sunt: Cristea Virgil – nota 7,54; Bora Radu Ioan – 7,44; Tomuța Simion Silviu – 7,27.

Alți 37 de candidați din județ nu au reușit să obțină media generală necesară pentru promovarea examenului.

Candidaţii declaraţi respinşi pot depune contestație în termen de 48 de ore de la afişare, la Baroul Cluj, Cluj-Napoca după cum urmează: vineri 11 octombrie 2013 între orele 10.30-16.00 şi sâmbătă 12 octombrie 2013 între orele 16.00 – 20.00 sau prin fax la nr. 0264/430269. Termenul limită de depunere a contestațiilor este sâmbătă 12 octombrie 2013 ora 20.00.

Examenul de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2013 s-a desfăşurat în perioada 16 – 27 septembrie 2013.

Candidații au susținut o proba scrisă la disciplinele: Drept civil și Drept procesual civil (două teze distincte), pentru toţi candidaţii; o probă scrisă la disciplina Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, pentru toţi candidaţii și o probă scrisă la disciplinele Drept penal și Drept procesual penal (două teze distincte), pentru toţi candidaţii.

Examenul s-a desfăşurat la I.N.P.P.A. central precum și la centrele teritoriale ale I.N.P.P.A. Conform arondării UNBR, la Centrul teritorial Cluj-Napoca au dat examen candidaţii din Barourile Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş si Sălaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea