Rămâi conectat

Actualitate

Rezultatele examenului de la Bacalaureat 2013, sesiunea a II-a – aşteptate de peste 1.300 de elevi din judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

În judeţul Alba, 1338 de absolvenţi s-au înscris în sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat 2013. Rezultatele examenului vor fi afişate luni, 2 septembrie, până la ora 12.00, pe site-ul edu.ro şi pe site-ul Inspectoratului Judeţean Alba, iar depunerea contestaţiilor va avea loc între orele 12.00 şi 16.00 în aceeaşi zi, la centrul unde au fost examinaţi absolvenţii şi nu la liceul unde au terminat. Rezolvarea contestaţiilor este programată în zilele de 3 şi 4 septembrie pentru ca rezultatele finale să fie afişate în 5 septembrie.

Cei mai mulţi elevi au fost înscrişi la limba literatura română – 848, la limba maghiară au fost înscrişi 14, la matematică – 802, iar la istorie – 66. Vineri, la proba la alegere a profilului, cei mai mulţi s-au înscris la biologie vegetală şi animală, 412, la geografie – 186, la fizică – 67, la anatomie – 66, la chimie – 33, la informatică – 10, iar la restul disciplinelor au fost înscrişi mai puţini elevi, după cum ne-a informat vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, Dan Cherecheş.

Mai multe tentative de fraudă au fost înregistrate la Câmpeni. Dacă luni, la proba de limba şi literatura română a fost prins doar un singur elev, miercuri la proba obligatorie a profilului, matematica, 4 elevi au fost eliminaţi. Nici vineri cei din Munţii Apuseni nu s-au lăsat mai prejos, doi elevii fiind surprinşi de profesorii supraveghetori cu căşti de tip handsfree şi spun „la revedere”examenului timp de două sesiuni, conform regulamentului. În total, în judeţul Alba au fost eliminaţi 10 absolvenţi, în sesiunea a doua.

Centrul de evaluare va fi la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea