Rezultatele echipei ISU Alba la ”Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În perioada 23-24 septembrie 2015, în municipiul Târgu-Mureș, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat”, organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş şi Fundaţia pentru SMURD.

exercitiu accident ISU  la Sebes5La start s-au reunit 9 echipe reprezentative ale inspectoratelor pentru situații de urgență, precum și câte o echipă din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova, Facultăţii de Pompieri – Academia de Poliţie „A.I. Cuza” și Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “UNIREA” al Județului Alba a ocupat locul 5 la proba “Acordarea Primului Ajutor Calificat” și locul 9 la proba “Descarcerarea din autovehicule”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lotul I.S.U. Alba a fost compus din:

Comandant echipaj – Plt. maj. Stoia Ciprian;

Servanți descarcerare – Plt. maj. Popa Mihai și Plt. maj. Alexa Gabriel;

Paramedici – Plt. maj. Ciulic Ioan, Plt. maj. Borzescu Sorin și Plt. maj. Paul Horea.

Primul loc al podiumului la proba “Descarcerarea din autovehicule” a fost ocupat de către echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, iar la proba de “Acordarea Primului Ajutor Calificat”, câștigători au fost reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba dorește să felicite echipajele care au reprezentat județul Alba pentru efortul depus la acest concurs, dar și pentru performanța obținută”, precizează reprezentantul ISU Alba. (Z.U.)

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419