REZULTATELE definitive ale concursului de admitere la INM. Andreea Lup și Andrei Vasile Căbulea pe lista finală a celor admiși, după clasificarea în ordinea mediilor

Institutul Național al Magistraturii a publicat, la data de 6 octombrie 2015, rezultatele definitive ale concursului de admitere la INM, organizat în acest an. După clasificarea candidaţilor în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la concurs, pe lista finală a celor admiși au rămas doi candidați din Alba: Andreea Lup, locul 17, cu media generală 8,313 și Andrei Vasile Căbulea, locul 43, cu media generală 8,093.

concurs inmConcursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii s-a organizat pentru ocuparea unui număr de 140 locuri de auditori de justiţie. Din cele 140 de locuri de auditori de justiţie, 70 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 70 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror, conform dispoziţiilor art. 16 alin.3 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE primei etape a concursurilor de admitere în magistratură și INM – 11 din cei 62 de candidați din Alba au trecut baremul

La concursul din acest an au participat, la nivel național, 3.167 de candidați dintre care 285 au obținut note de trecere după prima etapă. Cea mai mare medie a fost 8,70 iar ultimul candidat admis de pe listă a obținut media 7,15. 

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE concursurilor de admitere în magistratură și INM – 11 candidați din Alba au susținut testul de verificare a raţionamentului logic. VEZI punctajele

Din județul Alba au participat 44 de candidați dintre care doar 3 au reușit să întrunească punctajul necesar pentru admiterea în a doua etapă. După susținerea interviului aceștia au obținut următoarele rezultate: Andrei Vasile Căbulea (nota 9,60), Andreea Lup (nota 9,10) și Dan Constantin Ciornei (nota 8,78).

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE concursurilor de admitere în magistratură și INM 2015 – 7 candidați din Alba au fost admiși pentru ultima probă

După clasificarea celor 216 candidaţi care au trecut toate probele, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la concurs, Dan Constantin Ciornei a obținut media generală 7,625 și s-a situat pe locul 145. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Lulu 7 octombrie 2015 at 9:11

Domnule (sau doamna) Ziarul Unirea, ce-i cu acel ciocan si disc din imaginea atasata? Din putinele mele cunostinte in domeniu, instantele romanesti nu utilizeaza asemenea unelte.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...