Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Rezultatele Concursului Național de Matematică ”Olimpiada Satelor”, etapa județeană. Premiile obținute de elevii de clasa a IV-a din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, 07.03.2020, s-a desfășurat la Școala Gimnazială Ciugud, pentru elevii clasei a IV-a, etapa județeană a Concursului Național de Matematică ,, Olimpiada Satelor”.

Pentru această etapă s-au calificat un număr de 20 de elevi, de la Școala Gimnazială Ciuruleasa- Structura Școala Primară Buninginea, Școala Gimnazială Ciugud, Școala Gimnazială Mirăslău- structura Școala Primară Decea, Școala Gimnazială Ciuruleasa, Școala Gimnazială Daia Română, Liceul Tehnologic de Alimentație și Turism Arieșeni, Școala Gimnazială ,, David Prodan” Săliștea, Școala Gimnazială Gârbova și Școala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul” Sîncel.

Subiectele au avut un grad de dificultate destul de ridicat , iar în urma derulării etapei de rezolvare și finalizării etapei de constestații, cel mai mare punctaj a fost obținut de VOINA MARIUS MIHAI, pregătit de prof. înv. primar Filip Simona, de la Școala Gimnazială Daia Română, clasificîndu-se pe locul I, locurile II și III fiind ocupate de surorile gemene BUTA MARIA, locul II, respectiv BUTA TEODORA, Locul III, de la Școala Gimnazială Ciuruleasa- structura Școala Primară Buninginea, pregătite de Învățătoarea Simina Dorina.

Fiind primul an în care s-a derulat acest concurs național pentru elevii clasei a IV-a, la etapa locala au participat 87 de elevi din 16 unități școlare, doar, din mediul rural.

Elevul Voina Marius Mihai va face parte din lotul județului Alba care va participa la etapa națională a acestui concurs, alături de elevi calificați din clasele de gimnaziu.

Mulțumiri pentru desfășurarea în condiții deosebit de bune, conducerii Școlii Gimnaziale Ciugud, directorului prof. Maria Simion, cadrelor didactice care au asigurat supravegherea, cadrelor didactice care au evaluat lucrarile.

Felicitări elevilor si cadrelor didactice pentru participare și performanță


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță excelentă pentru elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Premiul I și premiul III la Concursul național Porblema Solvenda România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță excelentă pentru elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Premiul I și premiul III la Concursul național Porblema Solvenda România Elevii coordonați de profesorul de istorie Dan Anca, de la Colegiul Naționl „Mihai Viteazul” au reușit să câștige premiul I și Premiul III la cea de-a IX-A ediție a concursului Problema Solvenda România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea