Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

REZULTATELE anchetei Primăriei în cazul scandalului de la o CREȘĂ din Alba Iulia. Ce pedepse au primit angajatele care au amenințat și înjurat copiii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

REZULTATELE anchetei Primăriei în cazul scandalului de la o CREȘĂ din Alba Iulia. Ce pedepse au primit angajatele care au amenințat și înjurat copiii

Comisia de cercetare disciplinară prealabilă a finalizat raportul procedurii în cazul cercetării disciplinare demnarată la Direcția Creșe, respectiv Creșa nr. 2 Ampoi.

Cerceratrea disciplinară a fost demarată urmare a două sesizări depuse la Primăria Alba Iulia și înregistrate sub numerele 73247/10.07.2019 și 73248/10.07.2019. Prin aceste două documente doi părinți au sesizat comportamentul neadecvat al unui educator puericultor, al unui îngrijitor copii, al unui asistent medical și al unui asistent medical principal.

Comisia a audiat persoanele implicate în această delicată situație, respectiv toți angajații Primăriei Alba Iulia a căror comportament a fost reclamat. Persoanele care au depus sesizările au refuzat să-și apere punctul de vedere și să contribuie la desfășurarea anchetei în ciuda invitațiilor transmise prin corespondență cu confirmare de primire, dar și telefonic.

În urma analizei celor întâmplate și a răspunsurilor primite de la angajații cercetați și a martorilor audiați, comisia de cercetare disciplinară a propus, cu respectarea prevederilor Legii 53/2003 – Codul muncii republicat, „AVERTISMENT SCRIS”.

Comisia a constatat că s-au încălcat și prevederile Codului de conduită a personalului contractual, ca urmare a propus mutarea temporară a celor 4 persoane cercetate, pe o perioadă de 6 luni, la celelalte creșe din Alba Iulia astfel încât să nu își mai desfășoare activitatea împreună.

Propunerile comisiei au fost aprobate de viceprimarul cu atribuții de primar și sunt definitive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea