Rezultatele admitere la Şcoala de Poliţie Câmpina 2019. Doar 7 dintre cei 27 de candidați din Alba au reușit să ocupe unul dintre locurile scoase la concurs

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Rezultatele la examenul de admitere în Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, sesiunea ianuarie 2019, au fost publicate, luni, de instituția de învățământ. Dintre cei 27 de candidați din Alba înscriști la examen, doar 7 au fost admiși, unul dintre aceștia aflându-se pe lista de candidați pentru minorități.

În această sesiune numele candidaților înscriși nu au fost publicate, fiind înlocuite cu coduri numerice de concurs. Potrivit tabelului cu rezultate, candidații din Alba admiși au obținut între 80 și 64 de puncte, iar candidatul de pe locurile pentru minorități (altele decât romi) a fost admis cu 55 de puncte. Candidații respinși au obținut între 63 și 37 de puncte.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Examenul de admitere la Școala de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina s-a desfășurat în perioada 12 – 21 ianuarie. Pentru cele 1.300 de locuri scoase la concurs au concurat, în total, 3.864 de candidaţi. Cel mai bun rezultat a fost de 95 de puncte, obținute de un candidat din Prahova, iar cel mai mic a fost de 10 puncte, obținute de trei candidați din Dolj, Mureș și Neamț.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419