Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultatele admitere la Şcoala de Poliţie Câmpina 2019. Doar 7 dintre cei 27 de candidați din Alba au reușit să ocupe unul dintre locurile scoase la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele la examenul de admitere în Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, sesiunea ianuarie 2019, au fost publicate, luni, de instituția de învățământ. Dintre cei 27 de candidați din Alba înscriști la examen, doar 7 au fost admiși, unul dintre aceștia aflându-se pe lista de candidați pentru minorități.

În această sesiune numele candidaților înscriși nu au fost publicate, fiind înlocuite cu coduri numerice de concurs. Potrivit tabelului cu rezultate, candidații din Alba admiși au obținut între 80 și 64 de puncte, iar candidatul de pe locurile pentru minorități (altele decât romi) a fost admis cu 55 de puncte. Candidații respinși au obținut între 63 și 37 de puncte.

Examenul de admitere la Școala de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina s-a desfășurat în perioada 12 – 21 ianuarie. Pentru cele 1.300 de locuri scoase la concurs au concurat, în total, 3.864 de candidaţi. Cel mai bun rezultat a fost de 95 de puncte, obținute de un candidat din Prahova, iar cel mai mic a fost de 10 puncte, obținute de trei candidați din Dolj, Mureș și Neamț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea