Rezultate NEGATIVE și la Blaj la testul COVID-19! Au fost testate aproximativ 50 de cadre medicale de la Spitalul Municipal

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Alba și în cazul celor aproximativ 50 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Blaj rezultatele testelor COVID-19 au ieșit negative.

Până miercuri, 1.04.2020, s-au recoltat probe biologice pentru depistarea noului coronavirus de la aproximativ 170 de cadre medicale ale Spitalelor din Alba Iulia și Blaj.

ELIT

Potrivit rezultatelor testelor, examinate în cadrul Laboratorului DSP Alba, niciunul dintre acestea nu a fost infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Toate testele, efectuate până în prezent, au ieșit negative. Așadar, niciunul din cele 120 de cadre ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, respectiv din cele aproximativ 50 de cadre de la Spitalului Municipal Blaj nu a fost infectat.

Reprezentanții DSP au informat că testarea va continua și la celelalte spitale din județ.

Potrivit unui ordin de ministru, care a fost publicat în Monitorul Oficial în data de 31 martie, Spitalul Municipal din Blaj a devenit oficial spital suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul COVID-19.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...