Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate NEGATIVE pentru 1.064 de cadre medicale și personal auxiliar din județul Alba, la testul COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit reprezentanților DSP Alba, 1.064 de cadre medicale și personal auxiliar din spitalele județului și alte instituții din sectorul medical, nu au fost infectate cu virusul COVID-19, potrivit rezultatelor. Până în acest moment, s-au efectuat 3.134 de teste la nivel județean, procentul de persoane confirmate din totalul testelor efectuate fiind de 4,5%.

„Ne menținem angajamentul de a proteja personalul din linia 1 și depunem eforturi pentru a creste capacitatea de testare în cele doua laboratoare din județ, cel al DSP și al SJU Alba Iulia.

Pe perioada Sărbătorilor Pascale va fi asigurata permanenta în laboratoarele de testare din județ, astfel încât toți cei eligibili sa fie testați”, transmis directorul DSP, Alexandru Sinea.

În ultimele 24 de ore, în laboratorul de testare al DSP Alba și cel al SJU Alba, au fost efectuate un număr de 300 de teste. Numărul total al cazurilor înregistrate în Alba a ajuns la 141, dintre care 11 pacienți au fost vindecați și 5 au decedat.

Recomandăm tuturor locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe măsurile luate de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii cazurilor de COVID-19.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea