Rezultate NEGATIVE pentru 1.064 de cadre medicale și personal auxiliar din județul Alba, la testul COVID-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Potrivit reprezentanților DSP Alba, 1.064 de cadre medicale și personal auxiliar din spitalele județului și alte instituții din sectorul medical, nu au fost infectate cu virusul COVID-19, potrivit rezultatelor. Până în acest moment, s-au efectuat 3.134 de teste la nivel județean, procentul de persoane confirmate din totalul testelor efectuate fiind de 4,5%.

„Ne menținem angajamentul de a proteja personalul din linia 1 și depunem eforturi pentru a creste capacitatea de testare în cele doua laboratoare din județ, cel al DSP și al SJU Alba Iulia.

ELIT

Pe perioada Sărbătorilor Pascale va fi asigurata permanenta în laboratoarele de testare din județ, astfel încât toți cei eligibili sa fie testați”, transmis directorul DSP, Alexandru Sinea.

În ultimele 24 de ore, în laboratorul de testare al DSP Alba și cel al SJU Alba, au fost efectuate un număr de 300 de teste. Numărul total al cazurilor înregistrate în Alba a ajuns la 141, dintre care 11 pacienți au fost vindecați și 5 au decedat.

Recomandăm tuturor locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe măsurile luate de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii cazurilor de COVID-19.

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419