Rezultate frumoase pentru elevii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” la faza judeţeană a olimpiadei de chimie. O elevă calificată pentru al doilea an consecutiv la faza naţională

Paul Voicu - Primar 2020

Desfășurată recent, faza județeană a olimpiadei de chimie a stârnit interes pentru elevii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

Deși este disciplina ce se studiază doar o oră pe săptămână, pasiunea pentru universul moleculelor, atomilor și reacțiilor substanțelor dovedită de către domnul profesor Lucian Irimie s-a transmis și elevilor. Așadar, la ediția din acest an şcolar, și-au manifestat curiozitatea reacțiilor chimice elevi  din clasele IX-XI.

ELIT

Deși competiția a fost strânsă, iar subiectele au avut un grad ridicat de dificultate, elevii în uniformă au dovedit maturitate și seriozitate, atît în pregătire, cât şi în tratarea fiecărui subiect în parte. Dintre cei trei elevi calificaţi la faza judeţeană, Coman Ilișca (X), Gheorghiu Radu (XI) şi Mătușa Alexandru (XI), doi au obținut rezultate frumoase.

Astfel, elevul caporal Mătuşa Alexandru a obţinut menţiune, în timp ce eleva caporal Coman Ilișca, pentru al doilea an consecutiv, s-a calificat la faza naţională, obținând premiul al II-lea. Felicitări şi mult succes în etapa următoare!

Mihail David - 2020

Text si foto: Daniela Filimon

 

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

M10 13 martie 2017 at 12:37

Bravo!!!Vivat Armia!!!,Vae Victis”….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...