Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2023: Astăzi se afișează notele după contestații, pe edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2023: Astăzi se afișează notele după contestații, pe edu.ro

Elevii care au formulat contestații la Evaluarea Națională 2023 vor primi rezultatele finale astăzi, 4 iulie. Apoi, până cel târziu miercuri, va fi disponibilă ierarhia mediilor necesară pentru admiterea la liceu.

După ce rezultatele finale vor fi publicate, elevii vor putea solicita să vadă lucrările corectate. Această cerere trebuie înaintată comisiei județene competente.

Atunci când vizualizează lucrarea sau lucrările, elevul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte sau de un reprezentant legal.

Solicitarea de vizualizare nu poate duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate lucrării sau lucrărilor.

CITEȘTE ȘI: TOPUL RUȘINII la Bacalaureatul 2023 în Alba: Liceele cu ZERO candidați promovați la examen

Conform programului stabilit, secretariatele școlilor vor completa fișele de înscriere la admitere pe data de 5 iulie, incluzând numele/codul unității de învățământ gimnazial, datele personale ale absolvenților clasei a VIII-a, mediile generale de absolvire, notele și mediile obținute la evaluarea națională din clasa a VIII-a, precum și mediile de admitere, care vor fi preluate din aplicația informatică centralizată.

Media obținută la Evaluarea Națională are o pondere de 100% în procesul de admitere. Repartizarea computerizată a locurilor va avea loc în data de 19 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea