Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATE FINALE concurs pentru directori de școli 2021, în Alba: Ce note au obținut candidații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

REZULTATE FINALE concurs pentru directori de școli 2021, în Alba: Ce note au obținut candidații

Vineri, 15 octombrie, a avut loc proba scrisă a concursului național pentru directori și directori de școli.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE LA CONCURS

Fiecare item are 4 variante de răspuns, dar doar o variantă este cea corectă, potrivit procedurii trimise de Ministerul Educației inspectoratelor școlare.

S-au înscris la concurs peste 9.200 de candidați pentru cele peste 8.600 de locuri. Modelele de teste au fost publicate de Ministerul Educației.

Intrarea candidaților

Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10:00 și durează maximum 120 de minute. Coordonatorul centrului special va asigura repartizarea candidaților în săli în ordine alfabetică. Accesul candidaților în săli se va face în intervalul orar 9:00-9:30.

Responsabilul de sală va efectua instructajul candidaților în intervalul orar 9:30-9:50.

Membrii comisiei de evaluare a probei scrise și persoanele desemnate ca observator se vor prezenta la centrele speciale la 11:30. În toate centrele vor fi amenajate spații/ săli corespunzătoare pentru primirea acestora.
Desfășurarea probei scrise

Candidaților, responsabililor de sală și supraveghetorilor le este interzis accesul în sală cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, notițe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță.

Materialele interzise vor fi depuse în sala de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sala în care se desfășoară proba scrisă.

Se interzice candidaților să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită sau să schimbe între ei ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Încălcarea prevederilor anterioare va fi considerată tentativă de fraudă sau fraudă. Pedeapsa pentru tentativă de fraudă sau frauda este eliminarea candidatului din concurs și pierderea dreptului acestuia de a ocupa o funcție de conducere, îndrumare și control învățământul preuniversitar, pentru o perioadă egală cu aceea a două mandate (8 ani).

La nivelul fiecărui centru special, repartizarea candidaților în săli se realizează tot în ordine alfabetică. În fiecare sală de concurs se distribuie foi tipizate (foi de concurs) în număr dublu față de numărul candidaților repartizați în sala respectivă. Responsabilul de sală are și responsabilitatea menținerii unei evidenței stricte a tuturor foilor repartizate, atât a celor utilizate de candidați cât și a celor neutilizate.

Fiecărui candidat i se va distribui o singură foaie tipizată de concurs

Foile de concurs rămase nerepartizate se utilizează, în timpul probei, de către candidații care solicită înlocuirea acestora. În această situație, foaia de concurs înlocuită se anulează de către responsabilul de sală și se va consemna în procesul verbal de predare-primire al mapei sălii numărul de foi de concurs anulate la finalul probei.

Candidații și supraveghetorii, inclusiv responsabilul de sală, completează informațiile din chenarul existent pe pagina a treia a foii de concurs, înainte de distribuirea în sală a testului standardizat. Pagina respectivă nu se sigilează sau secretizată.

După preluarea, de către persoana autorizată, a arhivei care conține testul standardizat, coordonatorul centrului special va asigura multiplicarea foilor conținând itemi prin care să evalueze capacități cognitive și competențe de management și leadership în număr egal cu numărul candidaților repartizați pentru susținerea probei scrise în centru special respectiv.

Pentru fiecare sală de concurs se pregătește un plic în care se introduce un număr de teste egal cu numărul candidaților din sala respectivă. Acel plic e sigilat și ștampilat pe zona de lipire cu ștampila „Concurs 2021”.

Coordonatorul Centrului special distribuie plicurile cu testele multiplicate, în fiecare sală, predându-le responsabilului de sală în prezența candidaților și a supraveghetorilor.

La ora 10:00, responsabilul de sală deschide plicurile și asigură, împreună cu supraveghetorii, distribuirea către fiecare candidat a testului standardizat (foile conținând itemii, capsate).

Candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

Sursa: edupedu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea