Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATE FINALE Bacalaureat 2022, sesiunea a doua, după contestații: Notele se publică ASTĂZI, pe siteul Ministerului Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE FINALE Bacalaureat 2022, sesiunea a doua, după contestații: Notele se publică ASTĂZI, pe siteul Ministerului Educației

Sâmbătă, 3 septembrie, vor fi afișate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie, după contestații, potrivit calendarului oficial.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educației, aproximativ 35.000 de persoane s-au înscris pentru a susține probele Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august- septembrie.

Pentru a lua examenul de Bacalaureat cu brio trebuie să trecem mai întâi de probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Dacă rezultatul acestora este unul satisfăcător atunci mai rămân doar probele scrise. Pentru a trece cu bine de aceste probe scrise trebuie ca notele fiecărui examen să fie minim 5, iar media aritmetică a celor trei să fie minim 6.

Bacalaureatul de toamnă 2022 a început marți, 16 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată de Proba obligatorie a profilului, miercuri 17 august. Proba la alegere în funcție de profil și specializare a fost susținută joi, 19 august, iar ultima probă scrisă, cea la limba maternă a avut loc pe 19 august 2022.

Potrivit calendarului din această sesiune primele rezultate au fost afișate pe data de 31 august 2022, urmând ca în aceeași zi, în intervalul 12:00- 18:00 candidații nemulțumiți de rezultate să poată depună contestații.

Primele rezultate la BAC 2022 sesiunea de toamnă vor fi publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educației, Edu.ro.

În perioada 1-2 septembrie 2022 va avea loc soluționarea contestațiilor, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 3 septembrie 2022.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni Imagini foarte frumoase cu un râs într-o pădure din Parcul Natural Apuseni au fost filmate de o cameră de monitorizare a faunei. Râșii, cele mai mari feline din Europa, au auzul și mirosul foarte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea