Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultate finale BACALAUREAT 2014, în sesiunea de toamnă: EDU.RO publică notele după contestații în 4 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EDU.RO va publica rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2014 din sesiunea de toamnă joi, 4 septembrie, conform calendarului afișat de Ministerul Educației Naționale. Rezultatele din sesiunea august-septembrie au fost afișate în 31 august, contestațiile au fost depuse în 1 septembrie între orele 12.00 – 16.00 și vor fi soluționate în 2-3 septembrie.  

În județul Alba 242 de elevi din 843 candidați prezenți la BAC au depus luni contestații. Promovabilitatea la BAC a fost de 24,08%, mai mare decât cea la nivel național (22,27%). Liceele din județ cu cea mai ridicată promovabilitate din sesiunea de toamnă sunt: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș și Liceul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim că absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, la care rezultatele nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

În urma mediei obținute la Bacalaureat 2014 absolvenții se pot înscrie la facultate, în a doua sesiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea