Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate Evaluare Națională 2015, în Alba: 82 de note de 10 dintre care 66 la matematică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Rezultate Evaluare Națională 2015, înainte de contestații: Elevii de clasa a VIII-a au obținut 82 de note de 10 la limba și literatura română, limba germană și matematică, potrivit inspectorului școlar Dumitru Panța.

rezultate evaluare nationala la Scoala Vasile Goldis4Cele mai multe note de 10 au fost obținute la matematică – 66, la limba română – 15, în vreme ce un singur elev aparținând minorităților naționale a luat 10 la limba germană.

Citește și Rezultate Evaluare Națională 2015, pe Edu.ro: VEZI notele și mediile elevilor de clasa a opta la Capacitate

Patru elevi de clasa a VIII-a din județul Alba au obținut note de 10 atât la limba și literatura română cât și la matematică. Doi dintre ei provin de la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Un număr de 15 elevi au obținut medii de cel puțin 9,90.

Citește și Patru elevi din Alba au obținut media 10. Primii clasați

 

Elevii nemulțumiți pot depune contestație vineri, 26 iunie, în intervalul 16.00 – 20.00 – acestea urmând să fie rezolvate în perioada de 27-29 iunie. Rezultatele finale după contestații se vor afișa pe 30 iunie.

Elevii vor putea completa fișele de înscriere pentru licee, împreună cu părinții și asistați de diriginții claselor a VIII-a, în perioada 3-7 iulie. Fișele vor fi verificate de părinți în perioada 4-8 iulie.

Prima repartizare computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a se va face pe 14 iulie.

Rezultate Evaluare Națională 2015: Pe 15 iulie se vor afișa în unitățile de învățământ gimnazial listele cu absolvenții repartizați proveniți din școlile respective și listele cu locurile neocupate în unitățile de învățământ liceal.

Cea de-a doua etapă de repartizare computerizată va avea loc pe 23 iulie, iar cea de-a treia în zilele de 3 și 4 septembrie.

În perioada 9-11 iulie se vor face înscrierea și repartizarea candidaților pentru învățământul special, iar în 6-8 iulie repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru romi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de aproape 50.000 de lei pentru 154 de contravenții depistate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de aproape 50.000 de lei pentru 154 de contravenții depistate Ieri, 26 februarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea