Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate Definitivat 2023 în ALBA: Patru note de ZECE CURAT în județul nostru. Ce materii predau profesorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate Definitivat 2023 în ALBA: Patru note de ZECE CURAT în județul nostru. Ce materii predau profesorii

Patru profesori din Alba au obținut note perfecte la Definitivat 2023, la diverse materii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Click pentru: Rezultatele inițiale la Definitivat 2023 în Alba
Click pentru: Rezultatele inițiale la Definitivat 2023 pe țară

PETACA A. IONUȚ-VALENTIN este un profesor dedicat și pasionat de limba și literatura rromani maternă. Datorită devotamentului său față de cultura rromani și metodele inovatoare de predare pe care le-a implementat, a reușit să îi inspire pe elevi și să obțină rezultate remarcabile. Profesorul Petaca a demonstrat că limbile minorităților etnice sunt la fel de importante ca și limba română și a promovat valorile diversității în mediul școlar.

BLAGA I. ROXANA s-a remarcat ca un profesor versatil, predând cu succes limba și literatura română, precum și matematica. De asemenea, a excelat în metodele de predare ale acestor discipline și în comunicarea în limba română. Competența sa profesională și abilitățile pedagogice au contribuit la formarea elevilor cu cunoștințe solide în domeniile pe care le-a predat.

DUMITRU M. ANDREEA a făcut diferența în educația timpurie, predând limba română și literatura pentru copii și metodica activităților instructiv-educative în grădinița de copii. A adus inovație și creativitate în predarea acestor discipline, utilizând metode interactive și jocuri educative, astfel încât copiii să aibă o experiență plăcută și eficientă în procesul de învățare.

GLIGOR C.Ș. IOANA-MĂDĂLINA este o profesoare apreciată de elevi și colegi pentru talentul său în educația muzicală și studiile teoretice. Cu pasiune și răbdare, a încurajat dezvoltarea abilităților muzicale ale elevilor și le-a insuflat dragostea pentru artă. De asemenea, a excelat în domeniul studiilor teoretice, contribuind la formarea unei baze solide de cunoștințe pentru viitorii artiști.

Candidații care au susținut proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ vor avea posibilitatea de a contesta rezultatele inițiale în cazul în care nu sunt mulțumiți de notele obținute.

În ceea ce privește structura lucrării scrise, subiectul de specialitate va reprezenta 60% din punctaj, subiectul de metodică va contribui cu 30%, iar 10% din punctaj va fi acordat automat.

Fiecare lucrare scrisă va fi evaluată independent, în săli separate, de către doi profesori evaluatori, fără a fi făcute însemnări pe lucrare, conform baremului de evaluare și notare. Evaluarea se va face pe o scală de la 10 la 1, inclusiv punctajul/punctele din oficiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea