Ziarul Unirea

Rezultate Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Notele absolvenților de liceu vor fi afișate ASTĂZI pe EDU.ro

Rezultatele la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă, vor fi afișate miercuri, 2 septembrie, pe avizierele liceelor și pe edu.ro cu anonimizarea numelui şi a prenumelui. Rezultatele vor fi disponibile și pe digi24.ro. Afişarea primelor rezultate va avea loc până la ora 12:00 şi va fi urmată de etapa depunerii contestaţiilor, între orele 14:00 și 20:00.

Ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD).

ELIT

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, potrivit Ministerului Educației.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419