Revolution Academy Alba – doi campioni naționali la taekwondo | Eduardo Cetean și Alexandru Boloage – aur și la Cupa României

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Rezultate excelente înregistrate de reprezentanții clubului Revolution Academy Alba la recenta ediție a Campionatului Național de taekwondo, cadeți, juniori și seniori, de la București.

Astfel, elevii neobositului antrenor Alin Moldovan au reușit să cucerească două titluri naționale, zestrea mai cuprinzând și o medalie de bronz. În consecință, Revolution Academy Alba s-a situat pe locul al treilea în ierarhia cluburilor la nivelul cadeților și pe locul al 5-lea în clasamentul general. Medaliile de aur au fost adjudecate de Eduardo Cetean – locul întâi la categoria -33 kilograme (cadeți) și Alexandru Boloage – locul întâi la categoria -41 kilograme (cadeți). Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Petru Roncea, la categoria -74 kilograme, seniori, sportiv care abia anul trecut a făcut trecerea de la juniori la seniori (o medalie de bronz la Cupa României, la Iași).

USR - Alegeri parlamentare 2020

În paralel, s-a disputat și Cupa României de taekwondo, unde au fost cucerite alte trei medialii, dintre care două de aur și una de argint, rezultatele fiind următoarele: *Eduardo Cetean și Alexandru Boloage – medalii de aur (dublând rezultatele de la naționale); *Petru Roncea – argint la seniori.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Un total de șase medalii pentru clubul din Cetatea Marii Uniri

Mă simt mândru de reușitele sportivilor mei, care prin muncă și dăruire timp de doi ani au izbutit să devină campioni ai României, la vârste fragede, de numai 12 ani. Scopul clubului nostru este dezvoltarea caracterului, dar și viața sportivă a copiilor”, a transmis antrenorul Alin Moldovan.

De remarcat faptul că la finele anului trecut Alexandru Boloage (Revolution Academy Alba) a devenit vicecampion european, cucerind medalia de argint la Campionatele Europene de taekwondo pentru copii, disputate în Germania, la Sindelfingen (localitate în apropiere de Stuttgart).

În 2020 activitatea Clubului Sportiv Revolution Academy Alba, singurul din județ afiliat la Federația Română de Taekwondo wt și Federația World Mixt Martial Art (secția de kickboxing), a avut mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, pregătirea fiind întreruptă câteva luni. Clubul înființat în urmă cu trei ani a avut un an 2019 excelent, cu rezultate extraordinare, respectiv peste 60 de medalii naționale și internaționale.

Dan HENEGAR