Rămâi conectat

Sport

Revoltat de arbitrajul din derby-ul cu CS Ocna Mureș, Ioan Budin anunță retragerea Transalpinei Șugag din Liga a IV-a! Protest la AJF Alba, filmare și memoriu la FRF!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ioan Budin, finanțatorul Transalpinei Șugag, nu și-a schimbat optica și rămâne ferm pe poziții, își va retrage echipele din competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, ca semn de protest pentru arbitrajul lui Mihai Domșa, în Sâmbăta Mare, la partida din Liga a IV-a, de pe teren propriu, cu CS Ocna Mureș, scor 4-5!

Amfitrionii au terminat întâlnirea cu doi oameni mai puțin, fiind eliminați Mura (72) – o decizie pripită a centralului și Rahovean (83), când scorul era 4-3, oaspeții au marcat ultimele două goluri din lovituri de pedeapsă, iar la final, arbitrul divizionar din Aiud a fost agresat de spectatorii furioși. Prima măsură luată de Budin a fost neprezentarea echipei de juniori A1 la întâlnirea de pe teren propriu cu Viitorul Spicul Daia Română de marți după-amiază. În runda intermediară din Liga a 4-a (joi, 12 aprilie), Transalpina stă, dar Budin anunță că nu se va prezenta la etapa a 21-a, de duminică, 15 aprilie, tot acasă, cu Viitorul Spicul Daia Română.

Citește și: FOTO: apel la „112” din partea arbitrilor, după scandalul de la partida Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), „centralul” Mihai Domșa – lovit de spectatori!

*Protest la AJF Alba și memoriu la FRF!

Nu mai dau înapoi! O să fac memorii la AJF Alba și la FRF, o să trimit filmarea meciului la București, să vadă Federația cum și-au bătut joc de noi și de banii nostri! Să tragă dânșii concluzii despre modul cum un arbitru divizionar tranșează lupta pentru promovare!”, a declarat Ioan Budin. “Mă gândesc chiar să protestăm în fața sediului AJF Alba, am discutat și cu reprezentanții altor echipe, care au avut și ele de suferit din pricina arbitrajelor”, a mai continuat Budin pe un ton categoric. “Dacă am ajuns bătaia de joc a arbitrilor, așteptăm să fie luate măsuri în consecință. Nu mai participăm la competiții! Și nu înțeleg de ce AJF Alba nu a avut niciun reprezentant la un meci de asemenea importanță. Am investit foarte mulți bani în fotbal, am primit fonduri și de la Primăria Șugag și ne trezim furați în asemenea hal. Să suporte toți consecințele greșelilor majore făcute la Șugag de domnul Mihai Domșa”, a răbufnit Ioan Budin. Reprezentantul echipei care a încheiat turul de campionat pe prima poziție afirmă tranșant că nu va ceda, urmând să renunțe la retragerea echipei doar cu o singură condiție: “Mă voi răzgândi numai dacă AJF Alba va lua măsuri pentru rejucarea meciului!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea