Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Retragerea autorizației Euroins a fost publicată în Monitorul Oficial. Cât timp au clienții Euroins pentru a depune cererile de despăgubire

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Retragerea autorizației Euroins a fost publicată în Monitorul Oficial. Cât timp au clienții Euroins pentru a depune cererile de despăgubire

A fost publicată decizia ASF de retragere a autorizației Euroins în Monitorul Oficial.

Potrivit directorului de comunicare al ASF, Daniel Apostol, autorizația de funcționare a Euroins a fost retrasă pentru că firma nu a respectat regulamentele, şi nu din cauze economice.

Decizia de retragere a autorizației Euroins a fost publicată în Monitorul Oficial, astfel că, din acest moment, clienții pot începe să depună cererile de despăgubire.

La 60 de zile după publicarea deciziei în Monitorul Oficial vor putea începe şi plăţile.

La 90 de zile după deschiderea procedurii de faliment expiră automat toate poliţele Euroins.

Important de precizat este faptul că, la 90 de zile după declararea definitivă a falimentului, expiră perioada în care pot fi depuse cereri de despăgubire.

Odată publicată decizia în Monitorul Oficial, ASF va putea formula către instanţa competentă cerere de faliment, aşa cum prevede decizia Consiliului numărul 262/2023, potrivit econmedia.ro.

CEC are o lună la dispoziţie să depună documentele de autorizare ca asigurător la ASF, a anunţat ministrul de Finanțe, Adrian Câciu.

„Am solicitat și ieri (luni – n.r.) CEC, o spun și acum, să se autorizeze, să își depună documentele de autorizare la ASF.

În momentul în care începe procedura de autorizare, din ce am discutat cu președintele Nicu Marcu, ASF, va da tot concursul ca autorizațiile, respectând criteriile legale, să vină cât mai rapid și CEC să vină cât mai rapid în piață”, a declarat ministrul de Finanțe, Adrian Câciu.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea