Rămâi conectat

Actualitate

Reţinuţi de poliţişti pentru mai multe furturi din barurile din Ighiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos i-au identificat şi reţinut joi, 15 martie, pe doi bărbaţi şi un minor, pentru comiterea mai multor furturi din barurile de pe raza localităţii Şard.

Suspecţii au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce în noaptea de 14-15 martie, dintr-un local public situat în Şard, comuna Ighiu, persoane necunoscute au intrat prin efracţie şi au sustras trei lăzi cu bere. În urma cercetărilor a rezultat că C.C., de 16 ani împreună cu B.D.V., de 44 de ani şi B.C. I. de 26 de ani, toţi din comuna Ighiu, sunt principalii suspecţi în această spargere.

Oamenii legii au extins cercetările cu privire şi la alte furturi comise în aceeaşi zonă, iar în urma audierilor au stabilit că C.C. este autorul şi a altor  furturi din societăţi comerciale din Şard. Primul a fost comis în noaptea de 6-7 februarie, când împreună cu un alt minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Ighiu, au pătruns prin efracţie într-un bar de unde au furat 16 pachete de ţigări. A doua spargere au dat-o în noaptea de 21-22 februarie când cei doi au pătruns folosind aceeaşi metodă într-un bar din aceeaşi localitate, de unde au sustras băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare şi energizante şi gumă de mestecat. Prejudiciul cauzat prin faptele celor 4 suspecţi este estimat la 8.000 de lei, iar o parte din el a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

Faţă de BDV şi B.C.I. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar minorul C.C., a fost reţinut pentru o perioadă de 10 ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, cei 3 să fie prezentaţi Judecătoriei Alba-Iulia cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea