Reţeaua Telekom a picat. Sunt afectați toți clienţii. Când se vor remedia problemele?

Probleme mari, luni, 5 martie, pentru clienţii celor de la Telekom. Reţeaua s-a blocat de dimineață, iar după mai multe ore nu şi-a revenit în totalitate. Celor cu abonament sau cartelă în reţeaua Telekom li s-au închis pur şi simplu telefoanele şi nu au mai putut primi nici măcar mesaje.

„Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile.”, se arata intr-un anunt publicat pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania.

„Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.”, se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii.

Telekom Romania a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA (profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi, 22 februarie, de grupul german Deutsche Telekom.

Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa (in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband (in scadere cu 1%).

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Maricica 5 martie 2018 at 19:15

o petarda de firma ce nu ofera caliate si cere mult pentru servicile ei de petardiste !

dolfi 5 martie 2018 at 20:19

sa pice toate… numa bine nu mai consuma oamenii internet aiurea sa se benocleze pe feisbuci

Eu 6 martie 2018 at 12:22

Vai,dar este o firma germana,serioziTate germana,cum sa ziceti asa?Glumesc,desigur.De unde seriozitate la astia?N-au fost niciodata.Vai,nu da bine sa zicem asa de ghermania,se supara adolfina merkel si klaus verner.Unul e român cumva?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...