Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reţea internaţională de hoţi români destrămată de anchetatorii DIICOT Alba şi Hunedoara

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de la Crimă Organizată din Alba şi Hunedoara au identificat şi reţinut şapte persoane din judeţele Alba, Hunedoara, Arad şi Maramureş suspectate de constituirea unui grup infracţional în scopul savârşirii infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Indivizii au fost arestaţi preventiv sâmbătă, 11 decembrie, pentru 29 de zile, pe baza unei sentinţe emisă de Tribunalul Hunedoara. Suspecţii furau utilaje agricole din Franţa, Italia şi Austria, după care le vindeau în România. “Inculpaţii identificau utilaje agricole, verificau modul în care erau depozitate de către proprietari, căile de acces pentru pătrunderea prin efracţie, eventualele sisteme de alarmă sau sisteme de urmărire GPRS. După executarea acestor operaţiuni, utilajele erau sustrase, transportate în România, fiind folosite documente falsificate, şi apoi erau valorificate pentru importante sume de bani”, se arată în comunicatul DIICOT. Anchetatorii au estimat că prejudiciul în acest caz este mai mare de 70.000 euro. Suspecţii au fost prinşi la Vama Nădlac în timp ce încercau să introducă în România mai multe buldoexcavatoare. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea